«Εταιρεία θαυμάτων»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Θεατρική παράσταση 

Οι εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τα 100 χρόνια από την  Μικρασιατική Καταστροφή, συνεχίζονται με την εξ αναβολής, λόγω covid, θεατρική παράσταση «Εταιρεία θαυμάτων», η οποία θα παρουσιαστεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού, την Παρασκευή 14 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και ώρα 20:30.

Πρόκειται για ένα έργο του Δημήτρη Ψαθά, κατοίκου Φιλοθέης που γεννήθηκε στην Τραπεζούντα του Πόντου και θα παρουσιαστεί από τη θεατρική ομάδα του νεοσύστατου Συλλόγου Φιλοθέης-Ψυχικού «ΘΕΑΣΙΣ».

Είναι μια κωμωδία ηθών που διαδραματίζεται κάπου στην ελληνική επαρχία γύρω στα 1960, όπου ο Ψαθάς σατιρίζει τους αφελείς και θρησκόληπτους που πέφτουν θύματα απατεώνων. Η «Εταιρεία Θαυμάτων» είναι μια δήθεν φιλανθρωπική οργάνωση μιας απατεώνισσας ιδιοκτήτριας ελληνο-βρετανικής εταιρείας μεταλλείων.

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά, οι εξής ερασιτέχνες ηθοποιοί: Αλιμπράντη Αγγελική, Ζαννή Αγγελική, Ζησιμόπουλος Μάριος, Καραγιάννη Καλλιόπη, Λεόπουλος Στέργιος, Μενεμενόγλου Νίκος, Μουρίκη Μαριλένα, Μπαλούμη Κλεονίκη, Παλαιολόγου Μήτση, Παλυβού – Κιάππα Γεωργία, Παναγιωτίδου Καρίνα, Παπαχρόνης Σωτήρης, Τιμοθέου Αναστασία. Η σκηνοθεσία είναι του Χρήστου Γαλάνη, τα σκηνικά της Ηρώς Παπακώστα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η «νεαρή» θεατρική ομάδα σας περιμένει να παρακολουθήσετε την παράσταση, να χαρείτε, να γελάσετε και να τους χειροκροτήσετε.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις