Σχολικό Πρωτάθλημα «Γιάννης Δακτυλάς»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Από τον ΠΟΨ

Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων του δήμου μας έκαναν ένα διάλειμμα από τα θρανία στα τέλη Μαΐου και είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στο σχολικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του δήμου μας, «Γιάννης Δακτυλάς». Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα διοργανώνεται από μέλη του ΠΟΨ, της τοπικής μας ομάδας, και έχει ως στόχο την προώθηση του αθλητισμού στα νέα παιδιά. Έπειτα από δύο χρόνια που λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή της, η διοργάνωση  επέστρεψε και τα παιδιά όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου έδωσαν το παρών.

Η πρώτη φάση των αγώνων πραγματοποιήθηκε στις 26/5-27/5 και στις 2/6-3/6, οπότε οι ομάδες που σχηματίσθηκαν ανά τάξη και σχολείο βρέθηκαν αντιμέτωπες σε ομίλους, με τις δύο κορυφαίες ομάδες κάθε ομίλου να βρίσκονται αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου4 Ιουνίου

Στους τελικούς της Α΄ δημοτικού, νικήτρια ομάδα ήταν αυτή του 3ου Δημοτικού Νέου Ψυχικού που κέρδισε με 4-2 αυτήν του 2ου Δημοτικού Νέου Ψυχικού. Στην Β’ Δημοτικού νικήτρια ομάδα ήταν αυτή του 2ου Δημοτικού Νέου Ψυχικού που επιβλήθηκε με 1-0 της αντίστοιχης του 2ου Δημοτικού Νέου Ψυχικού.

Στην Γ΄ Δημοτικού νικήτρια ομάδα ήταν αυτή του Δημοτικού Ψυχικού που νίκησε στα πέναλτυ αυτήν του 1ου Δημοτικού Νέου Ψυχικού. Στην Δ’ Δημοτικού, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 2ου Δημοτικού Νέου Ψυχικού που νίκησε στα πέναλτυ την ομάδα του 3ου και 4ου Δημοτικού Νέου Ψυχικού. Στην Ε’ δημοτικού ο τελικός κρίθηκε και πάλι στα πέναλτυ, με την ομάδα του 2ου Δημοτικού να επικρατεί έναντί αυτής του 1ου  Δημοτικού Νέου Ψυχικού.  Τέλος, στην  Στ΄ Δημοτικού νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Δημοτικού Ψυχικού, που κέρδισε με σκορ 1-0 αυτήν του 1ου Δημοτικού Νέου Ψυχικού.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες, ασχέτως αποτελέσματος και κατάταξης, αλλά και στους διοργανωτές, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις