Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Στο Οικολογικό Πάρκο Νέου Ψυχικού

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ 1

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Οικολογικό Πάρκου του Νέου Ψυχικού, την Κυριακή 5 Ιουνίου.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ 2

 

 

Ο περιβάλλων χώρος του Οικολογικού Πάρκου ήταν άψογα περιποιημένος και συντηρημένος, ενώ το πράσινο, ο ήχος του νερού από τον καταρράκτη, τα σιντριβάνια και τα ψηλά δέντρα γύρω-γύρω κρατούσαν μακριά τον θόρυβο του δρόμου, δημιουργώντας μια όαση δροσιάς και ηρεμίας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ 5

 

Οι πόρτες του Πάρκου άνοιξαν στις 10 το πρωί και μικροί και μεγάλοι φίλοι απόλαυσαν ένα πρόγραμμα ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, με δράσεις που απευθύνονταν σε παιδιά έως 12 ετών και περιλάμβαναν πειράματα, κατασκευές και θεατρικό παιχνίδι, όλα σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. Πώς να εξοικονομήσεις νερό, πώς να κρατήσεις καθαρή τη θάλασσα, να σεβαστείς τα ζώα, τα δέντρα… κάθε γωνιά του Πάρκου διαμορφωμένη για ένα ξεχωριστό θέμα.

Από την γιορτή δεν έλειψε φυσικά ο Πέρι, η μασκότ που μας επισκέπτεται για δεύτερη χρονιά κι έγινε πια αγαπημένος φίλος όλων μας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

 

Το Οικολογικό Πάρκο έσφυζε από ζωή, ενώ την πόρτα του πέρασαν πάνω από 250 άτομα που διασκέδασαν και χάρηκαν με την ψυχή τους.

Το Πρόγραμμα της Ημέρας Περιβάλλοντος είχε επιμεληθεί η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΙΨ Παυλίνα Πανταζή και το παρόν έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Φωτιάδης (Περιβάλλοντος) και Ελένη Ζέππου (Διοίκησης) και βέβαια, ο πανταχού παρών Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, που επισκέφθηκε και παρακολούθησε τα δρώμενα και είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με όλους σχεδόν τους παρευρισκομένους.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις