Ο νονός επέστρεψε!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μύρισε Πάσχα στην Πλατεία Χρυσοχόου

Το Σάββατο 9 Απριλίου, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, και τους εθελοντές διοργάνωσε δράση για συλλογή πασχαλινών δώρων για τα παιδιά του Δήμου μας που έχουν ανάγκη, με στόχο φέτος το Πάσχα, να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο και λαμπάδα.

Από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι πέρασαν από την Δράση πολλές οικογένειες με παιδιά.  Το κάθε παιδί προσέφερε παιχνίδια ή λαμπάδες ή σοκολατένια αυγά και γινόταν ο νονός ενός άλλου παιδιού. Παρατηρήσαμε ότι οι γονείς έβρισκαν την ευκαιρία μέσω της Δράσης και έκαναν μάθημα δοτικότητας και ενσυναίσθησης στα παιδιά τους. Κι αυτό ήταν πραγματικά πολύ σημαντικό και συγκινητικό. Από την δράση δεν έλειψε και ο μικρός Γιάννης, γιος του Υπουργού Κωστή Χατζηδάκη που προσέφερε παιχνίδια και λαμπάδα.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Φωτιάδης Δημήτρης, Μίνα Μελισσουργού, Αλίκη Γκιζελή και Ελένη Ζέππου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Μπάμπης Μπονάτσος τελειώνοντας την εκδήλωση φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε στα τοπικά νέα: «Για μια ακόμη φορά όλοι μαζί δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε όλες τις συνθήκες όσο δύσκολες και αν είναι. Όλοι μαζί καταφέραμε να μαζέψουμε λαμπάδες, αυγά και δώρα τόσα που εκτός από τα παιδιά του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου θα δοθούν και σε άλλες δομές με παιδιά που έχουν και αυτά ανάγκη. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην δράση και κυρίως τους μικρούς μας νονούς».

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις