Αποτελέσματα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Συγκεντρώθηκαν μόλις 29 φιάλες

Μάλλον απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα της πρώτης για το τρέχον έτος Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαρτίου στην Α΄ Πλατεία του Ψυχικού, κατά την οποία συγκεντρώθηκαν μόλις 29 φιάλες για την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Παρά το γεγονός ότι η αρμόδια Αντιδήμαρχος Αλίκη Γκιζελή είχε ενημερώσει εγκαίρως και επανειλημμένα τους πάντες –Συλλόγους, Σωματεία, Σχολεία, Προσκόπους- τελικώς προσήλθαν 35 άτομα όλα κι όλα, εκ των οποίων μόνον τα 29 κρίθηκαν κατάλληλα για αιμοδοσία.

Ίσως θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους και στις τρεις Κοινότητες, οι δε ανάγκες είναι υπεραυξημένες πλέον και τα αποθέματα ελάχιστα, ενώ πολλές φορές αναγκαζόμαστε να προστρέχουμε στο Λαϊκό Νοσοκομείο για τις ανάγκες των κατοίκων.

Ας ευαισθητοποιηθούμε και ας ενεργοποιήσουμε τον κόσμο γύρω μας. Η ζήτηση ολοένα και αυξάνεται, αλλά η προσφορά παραμένει στα ίδια χαμηλά επίπεδα.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, την Αιμοδοσία υποστήριξαν δίνοντας αίμα ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, οι Αντιδήμαρχοι Αλίκη Γκιζελή, Ελένη Ζέππου και Μίνα Μελισσουργού και η Κοινοτική Σύμβουλος Νέου Ψυχικού Ξένια Σιγάλα.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις