Εθελοντική Αιμοδοσία – Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Στην Α΄ Πλατεία Ψυχικού (Blue Bell) από τις 14:00 έως τις 18:00

 

Η Διεύθυνση Υγείας  του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αίματος του Λαϊκού Νοσοκομείου, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στην Α΄ Πλατεία Ψυχικού (Blue Bell), την Πέμπτη 17 Μαρτίου, από τις 14:00 έως τις 18:00.

Η προσφορά αίματος είναι η υπέρτατη έκφραση αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και οι κάτοικοι του Δήμου μας το έχουν αποδείξει έμπρακτα, συμμετέχοντας με μεγάλη προθυμία.

Να θυμίσουμε ότι  η Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας χρειάζεται τη στήριξή μας, καθώς η έλλειψη είναι μεγάλη και επιπλέον να ενημερώσουμε ότι εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους και στις τρεις κοινότητες.

Οι ανάγκες σε αίμα είναι πολύ μεγάλες. Καλούνται όλοι οι κάτοικοι να διαθέσουν τα μόλις 10 λεπτά που απαιτούνται για να δώσουν αίμα, αυτό το πραγματικά ανεκτίμητο δώρο. Ζητέμε τη συμμετοχή όλων εσάς που ξέρετε να προσφέρετε στον συνάνθρωπο, ώστε να διατηρούμε μια Τράπεζα Αίματος με ασφαλές και διαθέσιμο αίμα για όποιον το έχει ανάγκη.

Σημειώνουμε επίσης ότι γίνεται έκκληση από τον ιατρικό κόσμο για αύξηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας, σε μια περίοδο που λόγω της υγειονομικής κρίσης, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν μειωθεί δραματικά.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΜΚΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού προς αποφυγή συνωστισμού, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα  2106753855 & 2106773474.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις