Δράση ανακύκλωσης

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Στο Γυμνάσιο Φιλοθέης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Φιλοθέης, με στόχο την ενημέρωση και την αφύπνιση των μαθητών σε θέματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, προσκάλεσε τους αρμόδιους του προγράμματος Green City στο χώρο του σχολείου.

Το Green City είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα Ανακύκλωσης με άμεσα ανταποδοτικά οφέλη, υλοποιείτα από την Περιφέρεια Αττικής, τον ΕΣΔΝΑ και την εταιρεία Citi post. Με κινητά βανάκια επισκέπτονται όλους τους δήμους και προσφέρουν στον πολίτη τη δυνατότητα να ανακυκλώνει και ταυτόχρονα να κερδίζει πόντους (αντιστοιχούν με ποσό έκπτωσης ή δωροεπιταγές με συμβεβλημένα καταστήματα) στηρίζοντας την προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα τη μετάβαση της χώρας στην κυκλική οικονομία.

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού είναι ένας από τους Δήμους που συμμετέχουν ενεργά στην ως άνω δράση.

Η δράση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου, όπου στα πλαίσια της ενημέρωσης από υπευθύνους του Προγράμματος Επιβράβευσης Ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής, όλοι οι μαθητές του σχολείου  ενημερώθηκαν τόσο για την ανακύκλωση όσο και για τα οφέλη του προγράμματος, ενώ προσκόμισαν και ανακυκλώσιμα υλικά που αντιστοιχούν σε 20.000 πόντους.

Στην δράση παρευρέθηκαν, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Ζερβός, το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, ο Διευθυντής του Γυμνασίου, κύριος Κοσμάς και πλήθος καθηγητών.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις