Έργα για την οδική ασφάλεια

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Γράφει η Όλγα Μενεμενόγλου

Έργα για την οδική ασφάλεια

Στην διαδικασία τοποθέτησης ξύλινων πινακίδων στις εισόδους και των τριών κοινοτήτων βρίσκεται η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Πρόκειται για μεγάλες ξύλινες πινακίδες , κατασκευασμένες με οικολογικά υλικά, διπλής όψεως, όπου θα εφιστούν την προσοχή των οδηγών για την είσοδό τους στον οικιστικό ιστό και την ελάττωση της ταχύτητάς τους.

Η τοποθέτησή τους είχαμε γράψει και στο τεύχος του Φεβρουαρίου πως θα ολοκληρωνόταν στο τέλος της άνοιξης αλλά έπεσε θύμα και αυτή της γραφειοκρατίας καθώς έτρεχε ανάθεση μεταλλικών πινακίδων που δεν δικαιολογούσε την αγορά ξύλινων και την πληρωμή του προμηθευτή.

Παράλληλα, όπως μας ενημερώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Φωτιάδης, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει και η τοποθέτηση καινούριων μεταλλικών STOP σε νέα σημεία όπου έχει διαπιστωθεί αυξημένος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων ή σε αντικατάσταση των παλιών και φθαρμένων. Τέλος, αφού ολοκληρώθηκαν οι σχολικές διαγραμμίσεις,  ξεκινάει το βάψιμο και η ανανέωση των διαγραμμίσεων στους υπόλοιπους δρόμους -αρχικά σε κεντρικούς ή σε δρόμους που έχουν σβηστεί τελείως.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις