Ξεκίνησαν οι παρουσιάσεις βιβλίων στην Χαρτόπολις

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Η Ψυχή των Αθώων»

Το βιβλιοπωλείο  ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ, η Ελένη Νικολέλη (Δημ. Βασιλείου 1, Φάρος, Νέο Ψυχικό, τηλ:2106777854) και οι εκδόσεις «ΑΡΜΟΣ» σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με την συγγραφέα Μαρίτα Κακούρη, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της με τίτλο «Η Ψυχή των Αθώων», το οποίο αποτελεί τη μυθιστορηματική βιογραφία του τέως Υπουργού Παιδείας Χάρη Καρατζά.

Η βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει στο χώρο του βιβλιοπωλείου, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ώρες 12:00 με 14:00.

Η συγγραφέας

Πρόκειται για την πρώτη συγγραφική δουλειά της συγγραφέως, η οποία είναι συνδημότισσά μας καθώς ζει στο Ψυχικό. Η Μαρίτα Κακούρη σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Ε.Π.Μ. και απέσπασε το βραβείο «Λύσανδρος Καυταντζόγλου», για την υψηλότερη βαθμολογία στα Συνθετικά μαθήματα, στο έτος της. Συνέχισε τις σπουδές της στο University College of London, αποκτώντας Master of Science στο Lighting Design. Γονείς της ο Παύλος Κακούρης και η Αθηνά Καρατζά, αδελφή του Χάρη Καρατζά. Έχει δύο γιους και μια κόρη και διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στο Ψυχικό.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«…Με αφορμή μια αληθινή ιστορία –η οποία πλησιάζει τη μυθιστορηματική φαντασία– προσεγγίζονται με χιούμορ ανέκδοτα γεγονότα από τη Γερμανική Κατοχή, την Επταετία, τη Μεταπολίτευση, τις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις κατά την περίοδο 1989-90… Παράλληλα με την πολιτική πορεία του ήρωα, αχνοφαίνεται η ψυχοσύνθεση του Νεοέλληνα, αναδύονται προβληματισμοί για τις αξίες της ζωής και ανάβει μια σπίθα για να ξανασκεφτούμε την κοινωνία…»

Η συγγραφέας θα συναντήσει και θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες της και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις