Χρυσός και πάλι ο Χάρης Παπαθωμάς

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου

Μετά τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησε τον Ιούνιο του 2021 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου στον Βόλο (5000 μ. τρέξιμο και 5000 μ. βάδην), πριν δέκα ημέρες κατόρθωσε να πετύχει και πάλι το στόχο του, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Το τριήμερο 17 με 19 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στην Κορυτσά της Αλβανίας το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου.

Συμμετείχαν αθλητές και από τις 13 Βαλκανικές χώρες, με τους  Έλληνες να κυριαρχούν στα περισσότερα αγωνίσματα, κατακτώντας έναν μεγάλο αριθμό μεταλλίων και παίρνοντας την Α’ θέση στη βαθμολογία.

Στα 5000 μέτρα της ηλικιακής κατηγορίας 70+ ο Χάρης Παπαθωμάς τερμάτισε πρώτος για μια ακόμα φορά και ανέβηκε στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου, με χρόνο 23′ 47”.

Στην αποστολή συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες άνω των 80 ετών, οι περισσότεροι εκ των οποίων διακρίθηκαν στα αγωνίσματά τους, αλλά κυρίως χάρηκαν τη συμμετοχή τους σε μία διεθνή διοργάνωση αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός δεν έχει ηλικιακά όρια.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις