Εμβολιασμός κατ’ οίκον

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Εμβολιασμός κατ’ οίκον

Άνοιξε τέλος Ιουλίου η πλατφόρμα για το πρόγραμμα εμβολιασμού κατ΄οίκον προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα εμβολιασμού σε αυτές τις κατηγορίες πολιτών που δεν μπορούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού κατευθύνει και συντονίζει τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς για άτομα που κατοικούν εντός των ορίων του Δήμου, ώστε να λάβουν το εμβόλιο είτε από ιδιώτες γιατρούς είτε από κινητά συνεργεία της επιχείρησης «Ελευθερία».  Να σημειωθεί ότι ο εμβολιασμός γίνεται με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι ασθενείς για να είναι δικαιούχοι εμβολιασμού κατ’ οίκον για τη νόσο COVID-19 αφορούν σε άτομα που βρίσκονται σε μόνιμο κλινοστατισμό , που δεν μπορούν να μετακινηθούν χωρίς υποστήριξη και διαμένουν σε οίκημα που δεν πληροί τις προδιαγραφές προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρία και σε πολίτες με βαριά ψυχική ή νοητική νόσο που η έξοδος από το οίκημά τους συνδυάζεται με σημαντική αποδιοργάνωση της συμπεριφοράς τους (π.χ. επιθετική συμπεριφορά).

Οι πολίτες που ανήκουν στις ανωτέρω κατηγορίες ή οι φροντιστές τους και επιθυμούν το συντονισμό του κατ’ οίκον εμβολιασμού τους, θα πρέπει να επικοινωνούν με τη νοσηλεύτρια του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», κυρία Ειρήνη Πανιέρα στα τηλέφωνα: 210 6753797 και 210 6822217. Χρειάζεται επίσης να έχετε τα στοιχεία όπως: ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις