Δυο χρυσά για τον Παπαθωμά!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δυο χρυσά για τον Παπαθωμά!

Ο Χάρης Παπαθωμάς συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου στις 19 & 20 Ιουνίου, σε δύο αγωνίσματα: 5000 μέτρα τρέξιμο και 5000 μέτρα βάδην.

Ο κύριος Παπαθωμάς αγωνίστηκε στην ηλικιακή κατηγορία 70+. Οι τολμηροί συναγωνιστές του ήταν περίπου 10 άτομα από όλη την Ελλάδα. Κατέκτησε την πρωτιά και στα δύο αγωνίσματα φέρνοντας την μαγική επίδοση 23΄στο τρέξιμο ενώ στο βάδην έφτασε στο τέρμα σε μόλις 32΄.

«Έτρεχα από μικρό παιδί. Ήμουν εξίσου καλός στο τρέξιμο και τα άλματα. Αθλητής του ΑΟΦ Φιλοθέης την δεκαετία του ’60 με προπονητή τον αείμνηστο Στέλιο Κυριακίδη. Έπειτα με βοήθησε πολύ η δουλειά μου. Ήμουν ηλεκτρονικός και επισκεύαζα πομπούς και αναμεταδότες σε όλη την Ελλάδα. Όταν οι συνάδελφοί μου ανέβαιναν στα βουνά με ειδικά οχήματα, εγώ ανεβοκατέβαινα με τα πόδια», απαντάει στην ερώτησή μας πώς τα καταφέρνει σήμερα στα 72 του χρόνια.

Οι δύο αυτές νίκες δίνουν στον βετεράνο μας το εισιτήριο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Βαλκανικούς Αγώνες που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο στην Κορυτσά. Ο ίδιος είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Του ευχόμαστε τα καλύτερα!

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις