Ζητούνται φιλόζωοι εθελοντές

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ζητούνται φιλόζωοι εθελοντές

 Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού σε συνεργασία με την φιλοζωική  ΖΩΦΙΨΥ, καλούν όλους όσους αγαπούν τα ζωάκια, να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και να συνδράμουν στο «Πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού».

Οι «θέσεις εργασίας» είναι πολλές και σίγουρα θα βρείτε κάποια που να ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά σας.

Συγκεκριμένα:  

Μπορείτε να υποδεικνύετε ή και να περισυλλέγετε έκτακτα περιστατικά ζώων (συνήθως γατάκια) προς στείρωση, ώστε να αντιμετωπιστεί ο υπερπληθυσμός τους.

Μπορείτε να βοηθήσετε στο «Πρόγραμμα Ευαισθητοποίησης & Επιμόρφωσης δημοτών», δηλαδή σε ενέργειες με τις οποίες ενημερώνονται οι δημότες για τα υπάρχοντα προγράμματα.

Επίσης η βοήθειά σας θα είναι ανεκτίμητη στο θέμα της οργάνωσης όλων των εθελοντών που σιτίζουν, ενημερώνουν και επικοινωνούν μεταξύ τους ή με τους αρμόδιους, σε περίπτωση καταγγελιών. Παράλληλα, υπάρχει πρόγραμμα στα σχολεία, σε σχέση με την εικονική υιοθεσία, όπου εκεί θα μπορείτε να είστε μέλος της προετοιμασίας του προγράμματος και της επικοινωνίας με όλα τα σχολεία του Δήμου, δημόσια και ιδιωτικά.

Επιπλέον, θα μπορείτε να συνεισφέρετε στην ανάγκη υποστήριξης στα κοινωνικά δίκτυα, με φωτογραφίες, κείμενα για αγγελίες, πληροφορίες για φόλες, κάθε είδους ενημέρωση, κ.α.

Τέλος, η αρωγή σας στην τακτοποίηση και οργάνωση του γραφείου στο Οικολογικό Πάρκο, η  οργάνωση, η τοποθέτηση και ο έλεγχος των κουμπαράδων από τη ΖωΦιΨυ σε επιλεγμένα σημεία στο Δήμο και η κατασκευή χειροτεχνιών για τα μπαζάρ, θα είναι πολύτιμη.

Όσοι ενδιαφέρονται για πληροφορίες, μπορούν να καλέσουν στο Δήμο στο τηλέφωνο: 213 2014656, καθημερινά από 9.00 έως 15.00, ή στον πενταψήφιο αριθμό 15310, ή να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  adespota@0177.syzefxis.gov.gr  και  info@zofipsy.com

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις