Διαδικτυακή παρουσίαση του λευκώματος για τον Ποδονίφτη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Διαδικτυακή παρουσίαση του λευκώματος για τον Ποδονίφτη

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν στη διαδικτυακή *πρώτη παρουσίαση του νέου λευκώματος του Μαρτίνου Γκάιτλιχ: “ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-Η διαδρομή του Ποδονίφτη στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού”, την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 στις 19.00

20 φωτογράφοι πρόσφεραν τις υπέροχες εικόνες του λευκώματος για τον μοναδικό παραπόταμο του Ποδονίφτη, με τη σπάνια βιοποικιλότητα.

Θα μάθετε για τη χλωρίδα με δένδρα και θάμνους και για την πανίδα του Ποδονίφτη, με τα άφθονα δασικά και παραποτάμια πουλιά που απαντώνται στις 4 εποχές του χρόνου.

Θα ανακαλύψετε τη θαυμαστή φύση του Δήμου μας, το ανάγλυφο της περιοχής, και την σημασία του στη διατήρηση της ταυτότητας και της ιστορικής μνήμης του Προαστίου μας.

Πρόγραμμα

Καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο κ.Δημήτρη  Γαλάνη

Χαιρετισμός: κ. Γιώργος Αμυράς – Υφυπουργός Περιβάλλοντος

Κεντρική ομιλία : κ. Κυριάκος Γεωργίου – Ομότιμος Καθηγητής της Βιολογίας ΕΚΠΑ

Ο δημιουργός του βιβλίου  κ.Μαρτίνος Γκάϊτλιχ – Βιολόγος, Περιβαλλοντολόγος & η επιμελήτρια της έκδοσης κα Χριστίνα Φίλιππα  θα μιλήσουν για το λεύκωμα

Το πάνελ συντονίζει η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου.

Η έκδοση χρηματοδοτήθηκε από τη ΔΗΚΕΦΙΨ και όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης: «πρόκειται για την ταυτότητα του Δήμου, για μια παρακαταθήκη που συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».

Για το link ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του δήμου www. philothei-psychiko.gov.gr

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις