Επιστολή

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επιστολή

Αγαπητά «Τοπικά Νέα»

Απαντώντας στην επιστολή που δημοσιεύσατε στο τελευταίο σας φύλλο του δημότη κ. Μπολώση Χρήστου με τίτλο : Με τα φώτα νυσταγμένα και…. σβηστά και σε συνέχεια του τηλεφώνου  που μου κάνατε, σχετικά με το γεγονός που καταγγέλλει  ο κ. Μπολώσης, σας είπα ότι  ο ίδιος έκανα άμεσα αυτοψία και διεπίστωσα ότι άδικα διαμαρτύρεται.

Αναλυτικά λοιπόν σας λέγω ότι το τμήμα της οδού Κρήτης από την οδό Σουλίου έως την 25η Μαρτίου, περίπου λιγότερο από 100μέτρα έχει μετατραπεί σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας και έχουν τοποθετηθεί 5 (πέντε) χαμηλού ύψους σωληνωτά φωτιστικά 80 watt έκαστο ανά 15-20 μέτρα σύμφωνα με την τεχνική μελέτη που είχε συντάξει η Τεχνική Υπηρεσία του τότε Δήμου Νέου Ψυχικού ενώ τα φωτιστικά σε 2 μόνον κολώνες της ΔΕΗ που υπάρχουν ακόμη και σήμερα δεν λειτουργούν με απόφαση δική μας και παραμένουν ως εφεδρικά.

Κατά τη συνήθη πρακτική, όταν σχεδιάζεται ο φωτισμός ενός δρόμου και για να εξασφαλισθεί ομοιομορφία φωτισμού, τα φωτιστικά είναι ίδιου τύπου και οι αποστάσεις μεταξύ τους σταθερές.

Τα ανωτέρω ο διαμαρτυρόμενος κύριος Μπολώσης έχει αποκρύψει στην επιστολή του δηλαδή ότι το μικρό αυτό κομμάτι της οδού Κρήτης 80 μέτρων φωτίζεται κανονικά. Στις 2 κολώνες της ΔΕΗ έχουν παραμείνει ακόμα τα φωτιστικά σβηστά από επιλογή μας γιατί στην περίπτωση καταστροφής των χαμηλών ιστών σε ώρα ανάγκης, να ξανατοποθετηθούν λαμπτήρες, για να μην υπάρξει πρόβλημα στην περιοχή.

Άλλωστε στη  συμβολή του τμήματος της οδού Κρήτης με την Σουλίου λόγω διασταύρωσης το φωτιστικό στη κολώνα της ΔΕΗ είναι σε λειτουργία.

Πολιτική της Υπηρεσίας μας είναι ότι όπου υπάρχει επαρκής φωτισμός πεζόδρομων ή δρόμων ήπιας κυκλοφορίας δεν χρειάζεται επί πλέον φωτισμός. Η αυτοψία και το έγγραφο απάντησης έγινε από την Τεχνική Υπηρεσία στις 14-16 Οκτωβρίου 2020 άμεσα αλλά λόγω covid-19 και αδείας ειδικού σκοπού μέχρι σήμερα του συντάκτη ηλεκτρολόγου μας δεν διεκπεραιώθηκε, άρα μόνο νυσταγμένα ……δεν λειτουργήσαμε, αλλά το περιστέρι έχασε το δρόμο…….

Δημήτρης Φωτιάδης, Αντιδήμαρχος  

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις