Η Οδοντιατρική Φροντίδα στον Καρκίνο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Η Οδοντιατρική Φροντίδα στον Καρκίνο

Η Πρόεδρος κυρία  Νατάσσα Αγγελάκη και τα μέλη του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Φιλοθέης-Ψυχικού, διοργανώνουν την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 8:00μμ,  μια ενδιαφέρουσα, επιστημονική διαδικτυακή ημερίδα (webinar) με θέμα: «Η Οδοντιατρική Φροντίδα στον Καρκίνο».

Ομιλήτρια θα είναι η Δρ. Ουρανία Νικολάτου-Γαλίτη, Στοματολόγος, Καθηγήτρια ΕΚΠΑ, Επιστημονική Υπεύθυνη της Μονάδας Οδοντιατρικής Αντιμετώπισης Ογκολογικού Ασθενούς της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Στόχος της διαδικτυακής αυτής ημερίδας είναι η ενημέρωση των απλών πολιτών, των ασθενών και των φροντιστών τους, αλλά και των νοσηλευτών για τη σημασία της διατήρησης της υγείας της στοματικής κοιλότητας που συνδέεται άρρηκτα με τη συνολική καλή υγεία, καθώς επίσης και η χορήγηση κατευθυντήριων γραμμών σχετικά με το τι πρέπει να προσέξουν οι ασθενείς πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας των θεραπειών ενάντια στον καρκίνο.

Η παρακολούθηση θα γίνει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ στο site της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κυρία Αγγελάκη στα τηλέφωνα: 210 6748761 και 6937 475107.

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις