Αναφορά στο Δήμαρχο για το Νέο Ψυχικό

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Αναφορά στο Δήμαρχο για το Νέο Ψυχικό

Την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 29 Ιανουαρίου του μήνα, ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, κύριος Νίκος Στρατηγός και η αντιπρόεδρος κυρία Ξένια Σιγάλα επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στη Μαραθωνοδρόμου και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο  Δημήτρη Γαλάνη.

Η επίσκεψη που έγινε στα πλαίσια της ενημέρωσης των αναγκών του προαστίου, δεν  βρήκε απλά και μόνο ευήκοα ώτα, αλλά και πρόθυμα να ικανοποιήσουν άμεσα τα αιτήματά τους.

Όπως μας ενημέρωσε ο κύριος Στρατηγός, ο Δήμαρχος γνώριζε ήδη τα προβλήματα της πόλης, τους ζήτησε να τα καταγράψουν κατά σειρά προτεραιότητας και υποσχέθηκε αρχικά την άμεση ικανοποίηση των σημαντικότερων.

Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος του Κοινοτικού είναι γνώστης των όποιων προβλημάτων ταλανίζουν το Νέο Ψυχικό, εδώ και πολλά χρόνια, καθώς συνηθίζει να περπατά στην πόλη καθημερινά και να ενημερώνεται από δημότες και κατοίκους, αλλά και να διαπιστώνει από μόνος του τις καταστάσεις.

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι παρότι τα προβλήματα του Νέου Ψυχικού ήταν γνωστά και στην προηγούμενη διοίκηση, ουδέποτε προσεγγίστηκαν ή έστω μελετήθηκαν με το ανάλογο ενδιαφέρον. Εξ ου ότι μετά από μια συναπτή δεκαετία που επιμελώς αγνοήθηκαν, παρέμειναν άλυτα.

Όπως μας ανέφερε ο πρόεδρος, η συνάντηση κράτησε ένα δίωρο περίπου και υπήρξε απόλυτα εποικοδομητική, καθώς πέρα από την ενημέρωση και τη θετική ανταπόκριση, αποδείχθηκε στην πράξη ότι ο Δήμαρχος, όσον αφορά το Νέο Ψυχικό, ενεργεί κι σκέπτεται σαν Νεοψυχικιώτης!

Να τονίσουμε ότι η συμπεριφορά του Δημήτρη Γαλάνη ήταν αναμενόμενη, καθώς, εδώ κι ενάμισι χρόνο που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου, ενεργεί δημοκρατικά και αμερόληπτα, θεωρεί ισότιμα και τα τρία προάστια και το αποδεικνύει με κάθε απόφασή του και κάθε ενέργειά του. Και να ομολογήσουμε ότι το Νέο Ψυχικό έχει να δει τόσο έμπρακτο ενδιαφέρον από Δήμαρχο και τόσα έργα, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, από την εποχή Χαροκόπου.

Οι ανάγκες που συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ήταν ο χαμηλός φωτισμός της 25ης Μαρτίου –που καθιστά προβληματική κι ενίοτε επικίνδυνη την κυκλοφορία πεζών το βράδυ, ο χαμηλός επίσης φωτισμός στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, όπως και τα προβλήματα που δημιουργούνται στον αύλειο χώρο του διατηρητέου Βαλλιάδη όταν βρέχει, αφού το χωμάτινο δάπεδο γίνεται λάσπη με το πρώτο νερό.

Εδώ να υποθέσουμε ότι επειδή πρόκειται για τον περίβολο ενός διατηρητέου κτιρίου, δεν θα γίνουν βιαστικές και αποσπασματικές κινήσεις, αλλά θα συνεκτιμηθεί η κατάσταση και θα κινηθούν στα πλαίσια κάποιων απαραίτητων μελετών.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις