Αθλοπαιχνιδιές  2020

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Αθλοπαιχνιδιές  2020

Ξεκινάει την Δευτέρα 13 Ιουλίου το καλοκαιρινό πρόγραμμα «ΑΘΛΟΠΑΙΧΝΙΔΙΕΣ 2020», που διοργανώνεται από την ΔΗΚΕΦΙΨ του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ολοήμερης απασχόλησης παιδιών ηλικίας 6 έως 12 ετών που έχει σαν σκοπό να περνούν τα παιδιά εποικοδομητικά το διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών.

Όπως ενημερώσαμε και στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας, για φέτος θα λειτουργήσει  μόνο το πρόγραμμα στο Αθλητικό Κέντρο  Νέου Ψυχικού, λόγω των μεγάλων εξωτερικών και εσωτερικών χώρων που διαθέτει καθώς και των αθλητικών εγκαταστάσεων, έτσι ώστε  να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από τον COVID-19.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Ιούλιο και για τρεις εβδομάδες: 13-17 Ιουλίου, 20-24 Ιουλίου και 27-31 Ιουλίου. Αναμένεται να συμμετάσχουν συνολικά περίπου 180 παιδιά (60 παιδιά ανά εβδομάδα) σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές όπου οι συμμετοχές στο πρόγραμμα του Νέου Ψυχικού έφταναν μέσα στο δίμηνο και τις 4.000!

Αλλαγές στο πρόγραμμα των Αθλοπαιχνιδιών λόγω covid 19:

Τα παιδιά θα πρέπει να φέρνουν δικό τους φαγητό από το σπίτι, το οποίο δεν θα απαιτεί ψύξη ή θέρμανση. Παράλληλα το κυλικείο του Αθλητικού Κέντρου θα είναι ανοιχτό.

Δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εβδομαδιαία εκδρομή.

Στον αντίποδα των απαγορεύσεων για την ασφάλεια, τα παιδιά θα μπορούν να χρησιμοποιούν την πισίνα  καθημερινά, αντί μια φορά την εβδομάδα, ενώ θα πραγματοποιείται τελετή λήξης – γιορτή κάθε εβδομάδα, διάρκειας μιάμισης ώρας παρουσία των γονιών.

Οι φετινές «ΑΘΛΟΠΑΙΧΝΙΔΙΕΣ» διαφοροποιούνται ως προς το πρόγραμμά τους γιατί εντάσσονται και δράσεις που υπήρχαν στα αντίστοιχα προγράμματα των δύο άλλων κοινοτήτων προκειμένου στο μοναδικό –λόγω covid 19- καλοκαιρινό camp να συμμετάσχουν παιδιά και από τις άλλες κοινότητες. Το πρόγραμμα ανέλαβε εταιρία προκειμένου να εξασφαλίσει όλες τις υπηρεσίες που είναι απαραίτητες ως προς την λειτουργία για την ασφάλεια των παιδιών.

Οι αιτήσεις γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στο site του Δήμου www.phi lotheipsychiko.gov.gr. Για πληροφορίες στα τηλ:  210 6822217 από τις 8:00 έως τις 14:00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις