Η ΕΣΤΙΑ διοργανώνει για 3η χρονιά τη δική της αθλητική γιορτή

Η ΕΣΤΙΑ – Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία, διοργανώνει και φέτος τη δική της ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση: το «BOCCE – Ένα παιχνίδι για όλους», μια διοργάνωση που τείνει να γίνει θεσμός.
Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025, από τις 09:00 έως τις 13:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Ψυχικού (Κοντολέοντος 20), η ΕΣΤΙΑ προσκαλεί εργαζόμενους του Δήμου, εθελοντές, μέλη συλλόγων, φορέων και εταιρειών να σχηματίσουν ομάδες τεσσάρων ατόμων και να παίξουν μαζί με τα παιδιά της ΕΣΤΙΑΣ.
Τι είναι το Bocce (Μπότσε): πρόκειται για άθλημα που απευθύνεται σε άτομα με νοητική αναπηρία και συνδυάζει στρατηγική, τεχνική και συνεργασία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες, αυτοπεποίθηση και κοινωνικές σχέσεις μέσα από το παιχνίδι.
Για δηλώσεις συμμετοχής: 210 6713149 ή info@eseepa.gr
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
