«ΦΥΛΑΞΟΝ ΤΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΗΠΙΟΝ»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

 «ΦΥΛΑΞΟΝ ΤΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΗΠΙΟΝ»

Παρουσίαση βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίας Σοφίας

 

 

Ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, σας προσκαλεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019  και ώρα 19:00, να παρακολουθήσετε την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του πατέρα Χριστόδουλου με τίτλο: «ΦΥΛΑΞΟΝ ΤΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΗΠΙΟΝ».

 

 

 

Το βιβλίο αυτό, δημιουργήθηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Χριστοδούλου, με σκοπό τη σωστή ενημέρωση των γονέων και κυρίως της γυναίκας, σχετικά με την εγκυμοσύνη, τις πρώτες σαράντα ημέρες μετά τον τοκετό, την πιθανή επιλόχειο κατάθλιψη. Ένα βιβλίο που φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν ισχυρό πνευματικό δεσμό αγάπης μεταξύ των ιερέων και των γονέων σε αυτήν την σπουδαία, ευαίσθητη και γλυκιά περίοδο μετά τη γέννα.

Την εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου, θα συντονίσει ο Αιδεσιμότατος  Πρεσβύτερος Σταμάτης Σταματόπουλος, θεολόγος, φιλόλογος, υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλολογίας του ΕΚΠΑ, ενώ χαιρετισμό  θα απευθύνει ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Κουλιανόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού.

Ομιλητές θα είναι οι: ο Πρωτοσύγκελος Αντώνιος Καλλιγέρης, Εκπαιδευτικός, Θεολόγος, συγγραφέας και Διευθυντής Ποιμαντικής Γάμου & Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η κυρία Μαρία Μπούρη, παιδίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και η κυρία Σοφία Μπάρδο, φοιτήτρια τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Αθηνών.

Λίγα λόγια για τον πατέρα – συγγραφέα. Ο πατέρας Γεώργιος Χριστοδούλου σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών. Έχει εξειδικευθεί στην Ειδική Αγωγή και την Ψυχολογία καθώς και στη Βιοηθική των Αναπαραγωγικών Τεχνολογιών και της Γενετικής. Είναι διπλωματούχος καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής. Έχει συγγράψει πολλά έργα καθώς βοηθήματα για το κατηχητικό. Σήμερα υπηρετεί ως υπεύθυνος Νεότητας στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό. Έχει δημιουργήσει Εκπαιδευτικά Διαδραστικά Προγράμματα για επισκέψεις Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και Θεολογικών Σχολών, ενώ διετέλεσε και υπεύθυνος κατασκηνωτικών περιόδων στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Είναι νυμφευμένος με τη φιλόλογο και ειδική παιδαγωγό, Αγαθή Μάγγανου και πατέρας ενός τέκνου.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει ελεύθερη στάθμευση για τα αυτοκίνητα, καθώς και διαμορφωμένος χώρος που θα απασχολούνται τα παιδιά.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις