Πού παραχωρείται το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Στο Ο.Τ. 150

Αποκλειστικά στον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ψυχικού (ΠΟΨ) παραχωρείται τελικά ο χώρος του Ο.Τ. 150, το «γήπεδο ποδοσφαίρου σχολικού αθλητισμού» στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Χρυσοστόμου Σμύρνης, με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Παρότι και άλλοι σύλλογοι είχαν υποβάλει αιτήματα για χρήση του χώρου, η απόφαση προβλέπει ότι το γήπεδο θα διατεθεί μόνο στον ΠΟΨ, ο οποίος, όπως αναφέρεται, «δεν διαθέτει δική του αθλητική εγκατάσταση» και είναι «καταγεγραμμένος στο μητρώο της ΓΓΑ με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση».

Έτσι, τα προπονητικά προγράμματα του Ομίλου θα καλύπτουν σχεδόν όλο το εβδομαδιαίο ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 17:30 με 22:00, Σάββατο 09:00 με 14:30 και Κυριακή 09:30 με 14:00.

Απομένουν, λοιπόν, τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής για χρήση — είτε από ιδιώτες είτε απλώς για τα παιδιά και τους νέους που θα θελήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Στις επόμενες ημέρες θα σας ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα έχετε την δυνατότητα να κλείσετε ως ιδιώτες τον χώρο.

Για την παραχώρηση προβλέπονται, μεταξύ άλλων, οι εξής όροι: ο ΠΟΨ αναλαμβάνει πλήρως τη φύλαξη, τη συντήρηση, την καθαριότητα και την ασφάλιση των αθλούμενων, καθώς και την ευθύνη για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του χώρου κατά τις ώρες προπόνησης.

Τέλος να σημειωθεί ότι η απόφαση έχει ισχύ έως τις 31 Αυγούστου 2026.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις