Περί Περιπτέρων

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Αιτία της επισήμανσης του θέματος των περιπτέρων για ακόμα μία φορά, είναι οι επιστολές διαμαρτυρίας των κατοίκων του Δήμου μας,  που αυτήν την φορά εστιάζουν στο περίπτερο της Δημ. Βασιλείου στο πίσω μέρος της εισόδου του ΑΒ.

Το φωτογραφίσαμε και έχουν δίκιο! Δεν μπορούν να περπατήσουν στο πεζοδρόμιο. Δεν χωράει όχι μόνο καρότσι αλλά ούτε γονιός με παιδί από το χέρι. «Υποχρεούμεθα να κινούμαστε με μικρά παιδιά στο οδόστρωμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια τους», γράφει ένας κάτοικος ενώ άλλη μιλούν για «ολοκληρωτική κατάληψη του πεζοδρομίου», όπως φαίνεται σαφώς και από τις φωτογραφίες και κατηγορούν μάλιστα και την νέα δημοτική αρχή για απαράδεκτη και εγκληματική αδράνεια θεωρώντας σαφώς ότι το πρώτο μέλημα θα έπρεπε να ήταν η ασφάλεια των πολιτών.

Εμείς από την άλλη θα θυμίσουμε στους αρμόδιους ότι είναι πια επιτακτική η ανάγκη και μάλιστα σε έναν κεντρικό δρόμο όπως αυτός της Δημ. Βασιλείου να απελευθερωθεί χώρος για την ασφαλή διάβαση των πεζών. Παράλληλα να αναφέρουμε ότι το πρόβλημα της διάβασης των πεζών δίπλα από τα περίπτερα έχει καταντήσει μάστιγα για τον Δήμο μας και πρέπει να επανελεγχθούν και να επαναπροσδιοριστούν ακόμα και οι όροι αδειοδότησής τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις