Το τελευταίο συμβούλιο της Κοινότητας Νέου Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Το τελευταίο συμβούλιο της Κοινότητας Νέου Ψυχικού πραγματοποιήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου στα γραφεία του ΜΕΟ, ελλείψει γραφείων Κοινότητας ως είναι γνωστό. Σημειολογικά ανέφερε ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Μούρτος επελέγη επίσης ο χώρος καθώς όσο ήταν Κοινότητα το Νέο Ψυχικό τα συμβούλια γινόντουσαν εκεί. Η 21η Δεκεμβρίου επελέγη ως ημερομηνία γιατί ήταν η επέτειος της θεμελίωσης του Ι. Ν. του Αγίου Γεωργίου.

Στο Συμβούλιο παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος  Μπάμπης Μπονάτσος, ο π. Δήμαρχος Νέου Ψυχικού Παντελής Χαροκόπος, ο π. Αντιδήμαρχος και επί πολλά έτη Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Φωτιάδης, η Πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού κυρία Νέλλη Λάβδα, η κυρία Νταίζη Κωνστάν π. Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος του π. Δήμου Νέου Ψυχικού, πολίτες και φορείς.

Ο κ. Χαροκόπος μίλησε εφ’ όλης της ύλης θίγοντας όλα τα θέματα και τα προβλήματα που επί Καλλικρατικού Δήμου δεν έχουν προχωρήσει. Ο κ. Φωτιάδης επικεντρώθηκε στην αναγκαιότητα Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου για την θωράκιση του Νέου Ψυχικού από καταστήματα και εργολάβους. Θυμήθηκαν συνεργασίες, διαφωνίες και έκλεισαν και οι δύο Νέστορες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συμφωνώντας ότι από ίδρυσης των Καλλικρατικών Δήμων το Νέο Ψυχικό δεν έτυχε της φροντίδας που άξιζε αλλά με την οποία διοικείτο παλαιότερα ως αυτόνομος δήμος.

Στη συνέχεια μίλησαν όλοι οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι και οι περισσότεροι ευχαρίστησαν τον Νίκο Στρατηγό π. Πρόεδρο για την συνεργασία και το κλίμα ομόνοιας που ενέπνευσε σε όλους, προτάσσοντας  το συμφέρον της πόλης έναντι κομματικών, παραταξιακών και προσωπικών αντιπαλοτήτων.

Ο Δήμαρχος Μπάμπης Μπονάτσος μίλησε στο τέλος δίνοντας έναν αέρα αισιοδοξίας καθώς είναι γνώστης όλων των θεμάτων και δρομολογεί, όπως είπε, με την ομάδα του λύσεις.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις