Ο ΜΕΟ έκοψε την πίτα του

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, στο αναψυκτήριο του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού, η νεοσύστατη διοίκηση του ΜΕΟ έκοψε την πίτα της την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΜΕΟ μαζεύτηκαν σε παρέες, έφαγαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και αντάλλαξαν ευχές.

Η Πρόεδρος Σοφία Μαστρογιωργάκη απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, καλωσορίζοντας και ευχαριστώντας τον κόσμο καθώς και τα μέλη του ΔΣ του ΜΕΟ και ανέφερε τις δράσεις και το πώς θα κινηθεί ο Όμιλος το 2024.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, η π. Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Αλεξοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Άρης Νάκας και Βασίλης Λιάπης οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Αγγελόπουλος, Χρυσάνθη Βαβέτση, Αθηνά Χανακούλα, ο π. Δήμαρχος Παντελής Χαροκόπος, η π. αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Μαρία-Χριστίνα Παλαιολόγου.

Από την πίτα του ΜΕΟ δεν θα μπορούσε να λείψει ο Δήμαρχος Μπάμπης Μπονάτσος, ο οποίος ήταν και Πρόεδρος του ΜΕΟ μέχρι τον προηγούμενο Οκτώβριο και ο μακροβιότερος Πρόεδρος στην ιστορία των επτά δεκαετιών του Ομίλου. Ο Δήμαρχος συνεχάρη την Πρόεδρο για την διεύρυνση που έκανε στο διοικητικό συμβούλιο και μίλησε για την αξία της συμμετοχής στα κοινά.

Τυχεροί της πίτας ήταν, από το Διοικητικό Συμβούλιο ο Αντιπρόεδρος κ. Χρόνης Νακόπουλος και από τους καλεσμένους η κ. Δέσποινα Λουτσέτη, η οποία κέρδισε ένα ασημένιο set κοσμημάτων προσφορά της κ. Μαρίνας Κολοκυθά και ο κ. Λεωνίδας Ανδριόπουλος, συνταξιούχος φύλακας του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού, ο οποίος κέρδισε ένα διακοσμητικό βάζο προσφορά της Sofa.

Και του χρόνου!

                             

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις