Έναρξη της σεζόν 2023-2024 για τον ΠΟΨ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγιασμός της τοπικής μας ομάδας την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου που σήμανε και επίσημα την έναρξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Ο αγιασμός διεξήχθη στο 5×5 γήπεδο στο 1ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού. Παρόντες η ανδρική ομάδα  μαζί με τα παιδιά των ακαδημιών και τους γονείς τους. Το παρών έδωσαν και πολιτικά πρόσωπα της περιοχής όπως ο νυν Δήμαρχος του δήμου μας Δημήτρης Γαλάνης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Φαίνη Χατζηαθανασιάδου και Χαράλαμπος Μπονάτσος, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Φωτιάδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέου Ψυχικού Γιώργος Μούρτος,  ο δημοτικός σύμβουλος Άρης Νάκας αλλά και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Χανακούλας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Γεώργιος από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Με το πέρας της τελετής τον  λόγο  πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Πετρίδης ξεκινώντας με ευχές για επιτυχίες για την νέα αθλητική σεζόν. Στην συνέχεια τόνισε την σημαντικότητα των ακαδημιών και την εξέλιξη των παιδιών σε σωστούς αθλητές. Ο πρόεδρος της ομάδας δεν παρέλειψε στον λόγο του να αναφερθεί στην άψογη συνεργασία που είχε με την τοπική αυτοδιοίκηση και έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην προσπάθεια της για την κατασκευή του προπονητηρίου της ομάδας.

Τον λόγο με την σειρά του πήρε ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης ο οποίος ευχήθηκε άνοδο στην ομάδα και ανέφερε τους τρόπους με τους οποίους έχει βοηθήσει την τοπική ομάδα στην θητεία του. Ακολούθησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Χαράλαμπος Μπονάτσος ο οποίος όπως και οι προλαλήσαντες έδωσε τις ευχές του στην ομάδα για κάθε επιτυχία και η υποψήφια δήμαρχος Φαίνη Χατζηαθανασιάδου η οποία αφού ευχήθηκε και αυτή με την σειρά της στους αθλητές της τοπικής μας ομάδας παραπονέθηκε χαριτολογώντας που δεν υπάρχουν γυναίκες στις ακαδημίες και κατ’ επέκταση γυναικεία ομάδα. Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε στην τοπική μας ομάδα, η οποία ξεκίνησε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις δυστυχώς με ήττα με 1-2 εντός έδρας από την Κορωνίδα, να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στην Α΄ κατηγορία Αθηνών.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις