ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ!!!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΔΕΛΑΚΟΥΡΙΔΗΣ Φ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΕΩΛΟΓΟΣ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ M.SC.- ΥΠ.ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ -ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ

Σε έναν δήμο πρότυπο δε θα έπρεπε να χάνεις ευκαιρίες.

Σε έναν δήμο πρότυπο κάθε μέρα που περνά οφείλεις να δίνεις λύσεις και να προσφέρεις ευκαιρίες στους πολίτες.

Σε έναν δήμο πρότυπο η προστασία και η ανάδειξη της πόλης θα έπρεπε να είναι ο σκοπός και ο στόχος.

Σε έναν δήμο πρότυπο η καθολική προσβασιμότητα, η ίση μεταχείριση και η ασφάλεια των πολιτών θα έπρεπε να είναι αδιαπραγμάτευτη.

Τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί είναι αρκετά. Η σημερινή πραγματικότητα κάθε άλλο παρά εικόνα ενός δήμου πρότυπο είναι!.

Με τη δική σας εμπιστοσύνη έχω την τιμή και τη χαρά να βρίσκομαι στα κοινά της πόλης μας είτε ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου είτε ως Αντιπρόεδρος. Με στοχευμένες παρεμβάσεις τα τελευταία χρόνια έθετα το δικό μας πλαίσιο και κατέθετα ξεκάθαρα ερωτήματα για το μέλλον της πόλης μας. Το μέλλον όλων μας.

Σήμερα τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουμε σε μια σειρά θεμάτων μας βαλτώνουν και μας καθυστερούν. Η πόλη μας και οι πολίτες έχουν ανάγκη την πρόοδο και την ανάπτυξη στην πράξη. Συγκεκριμένες προτάσεις, υλοποιήσιμες, ρεαλιστικές.

Δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο όταν άλλες πόλεις είναι πολύ μπροστά από εμάς. Αρκετά χάθηκαν, αρκετά έμειναν πίσω.

Η Πόλη μας το 2029 πρέπει να είναι μια πόλη που θα είμαστε υπερήφανοι για κάθε γωνιά της. Για κάθε δρόμο της, κτήριο της, πλατεία της, πεζοδρόμιό της. Για κάθε υποδομή και δράση της.

Την επόμενη 5ετία η πόλη μας θα πρέπει να μεταμορφωθεί σε μια “ζωντανή”, καταπράσινη και λαμπερή πόλη.

Η διαδρομή που έχουμε μπροστά μας είναι απαιτητική. Χρειάζεται να κερδίσουμε όλα αυτά τα οποία χάσαμε και με σχέδιο, σοβαρότητα, εμπειρία, πρόγραμμα, και μετρήσιμα αποτελέσματα να κάνουμε το άλμα στο μέλλον.

Σε αυτή τη διαδρομή σας ζητώ να είμαστε μαζί. Όπως είμαστε πάντα από την αρχή. Σε κάθε δυσκολία και εμπόδιο. Σε κάθε νίκη για την πόλη μας.

Σας ζητώ να στηρίξουμε τον “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ” και τον Μπάμπη Μπονάτσο. Έναν άνθρωπο που με την διαδρομή του, την εμπειρία του και την ικανή ομάδα που τον πλαισιώνει μπορεί να εγγυηθεί μια υπερήφανη πόλη για όλους. Μια πόλη νικήτρια

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις