Ζαφειρίνα Καρατζά: Ποια είμαι και γιατί κατεβαίνω στις Δημοτικές εκλογές

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Γεννήθηκα το 1978 στην Αθήνα και ζω στο Νέο Ψυχικό εδώ και 20 χρόνια.

Αποφοίτησα από τη Σχολή Μωραΐτη και είμαι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing από το London Guildhall University.

Εργάστηκα για χρόνια στους τομείς της έρευνας, του marketing, της εταιρικής επικοινωνίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εργάστηκα στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, στην Εταιρεία ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004 και του Πεκίνου 2008, καθώς και στις εφημερίδες Επενδυτής και Real news αλλά και στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm 97.8.

Το 2019 εκλέχθηκα Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού και είμαι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φιλοθέης – Ψυχικού καθώς και της Επιτροπής Νεότητας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Έχω διατελέσει Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (Νοέμβριος 2022 – Ιούλιος 2023)

Τον Μάιο του 2023 ανέλαβα τη θέση της Αντιδημάρχου Οικονομικών, Παιδείας και Αθλητισμού ενώ από τον Ιούλιο του 2023 ανέλαβα τη θέση της Αντιδημάρχου Παιδείας, Υγείας και Αθλητισμού την οποία και διατηρώ έως σήμερα.

Η ανάληψη των καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος Υγείας, Παιδείας, και Αθλητισμού, αποτέλεσε μια συνειδητή επιλογή για εμένα -καθώς αφορά νευραλγικούς τομείς του Δήμου μας οι οποίοι συγκλίνουν σε δυο εξαιρετικά απαιτητικές προκλήσεις: την εκπαίδευση και την υγεία.

Ως μητέρα ενός επτάχρονου αγοριού που φοιτά σε Δημόσιο Σχολείο του Δήμου μας, οι νευραλγικές θέσεις πρώτα ως Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μετέπειτα της Αντιδημάρχου, αποτέλεσαν για εμένα τη μέγιστη πρόκληση έτσι ώστε να υλοποιήσουμε το όραμα, που μοιραστήκαμε με τον Δήμαρχο για τον εκσυγχρονισμό του Προαστίου μας.

Αναμφίβολα υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν. Όμως, βάζοντας ένα λιθαράκι ο καθένας μας αλλά και εγώ προσωπικά, καταφέραμε ως Δημοτική Αρχή να κάνουμε πολλά την -ομολογουμένως- δύσκολη τετραετία που ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους, όπου η τοπική αυτοδιοίκηση κλήθηκε και καλείται ακόμη να αντιμετωπίσει πολλές δυσχέρειες.

Θα εξακολουθήσω να δουλεύω άοκνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών από οποιαδήποτε θέση αναλάβω, αν φυσικά κερδίσω την εμπιστοσύνη σας και την ψήφο σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις