Νέοι άνθρωποι στην Αυτοδιοίκηση!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Φρέσκες ιδέες για τις δημοτικές παροχές σε θέματα Υγείας

Ο Βαγγέλης Γιαννακόπουλος υποψήφιος με την Φαίνη Χατζηαθανασιάδου μας συστήνεται, μας αναλύει το δικό του όραμα για τον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού και εξηγεί γιατί τώρα αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές.

Παρακολουθεί πολύ συχνά τα δημοτικά συμβούλια, έχει συγκροτημένη και κριτική σκέψη, γνωρίζει τα προβλήματα. Βρίσκεται δίπλα στην Φαίνη την οποία και εμπιστεύεται απόλυτα για την αποτελεσματικότητά της και μοιράζονται το ίδιο όραμα για πρόοδο και δημιουργία σε όλους τους τομείς του Δήμου.

Λίγα λόγια για τον Βαγγέλη

Ο Ευάγγελος Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα.

Είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός-Αθλητίατρος.

Εκπλήρωσε την στρατιωτική θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός Π.Α.

Έχει ολοκληρώσει την ειδικότητα του στην ορθοπαιδική χειρουργική στην πανεπιστημιακή κλινική του νοσοκομείου ΚΑΤ και σήμερα ειδικεύεται στην αρθροσκόπηση και στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων του γόνατος, του ώμου και του ισχίου.

Διετέλεσε ιατρός αγώνων-προπόνησεων στις ακαδημίες της ΠΑΕ Πανιώνιος καθώς και στην ακαδημία της Arsenal στην Ελλάδα. Ο Ευάγγελος Γιαννακόπουλος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Νέο Ψυχικό.

Μένει στο Ψυχικό τα τελευταία 25 χρόνια.

Η σύζυγος του μαιευτήρας γυναικολόγος Μαρία Μαργαρίτα Ζαφειρέλη, είναι γέννημα-θρέμμα Ψυχικού και διατηρεί επίσης ιατρείο στο Νέο Ψυχικό.

Έχουν δύο παιδιά.

 Γιατί πήρα αυτή την απόφαση;

Ως ιατρός καλούμαι καθημερινά να λύσω προβλήματα που αφορούν τους ασθενείς μου. Αντίθετα στο επίπεδο της πολιτικής διαχείρισης και λειτουργίας του Δήμου μας καθημερινά συναντώ προβλήματα που επί χρόνια επιδεινώνονται.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα και να μπω ενεργά στην λογική «πάμε να τα λύσουμε». Το θέμα διοίκηση του Δήμου αφορά το μέλλον των παιδιών μας, την αξία της περιουσίας μας, τους γονείς μας, τους γείτονές μας.

Όραμα μου είναι: Η παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και πρόληψης σε τοπικό επίπεδο Με δικές μας δομές. Τα ιατρεία θα πρέπει να παρέχουν τη δυνατότητα συνταγογράφησης σε ασφαλισμένους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Να παρέχουν υπηρεσίες βασικών ιατρικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων (όπως καρδιολόγος παθολόγος Οφθαλμίατρος γυναικολόγος παιδίατρος οδοντίατρος φυσιοθεραπευτής μαία ψυχολόγος ). Στήριξη νέων μητέρων κατά τη διάρκεια της λοχίας και του θηλασμού. Φροντίδα για τα άτομα της τρίτης ηλικίας ακόμα και κατ’ οίκον αν χρειάζεται και ιατρική υποστήριξη σε δομές για άτομα με ειδικές ικανότητες

Αιμοδοσία ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ενημερωτική καμπάνια ώστε να ενεργοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος του νεαρού πληθυσμού μας.

Εξετάσεις προληπτικής ιατρικής όπως μαστογραφία Τεστ Παπ και έλεγχος για οστεοπόρωση

Εξοπλισμός των ιατρείων με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα

Δημιουργία κοινωνικού φαρμακείου και  ανεφοδιασμός με τα βασικά φαρμακευτικά σκευάσματα (αντιβιώσεις αναλγητικά αντιυπερτασικά κι άλλα).

Γιατί τώρα;

Αυτό που με ώθησε να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι ότι τα τελευταία 25 χρόνια  που ζω και εργάζομαι σε αυτό το δήμο δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερη εγκατάλειψη σε θέματα πράσινου, πεζοδρομίων και καθαριότητας. Πρωτοφανή απαξιωτική συμπεριφορά από τους τοπικούς άρχοντες σε αιτήματα που κατά καιρούς έκανα ως πολίτης.

Γιατί με την Φαίνη Χατζηαθανασιάδου;

Γιατί πιστεύω η Φαίνη θα κάνει τη διαφορά. Η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου μας έχει αποδείξει ότι δίνει αποτελεσματικές λύσεις και δε σταματά μέχρι να πετύχει το στόχο της! Η Φαίνη θα είναι η αυριανή δήμαρχος. Έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει νέα πρόσωπα, επιτυχημένα στον τομέα τους με φρέσκες ιδέες.

Σε αυτή την ομάδα θέλω να συνεισφέρω και εγώ με την εμπειρία μου και την αγάπη μου για το Δήμο μας. Έχω μάθει στη ζωή μου να εργάζομαι και να συνεργάζομαι. Να δίνω λύσεις σε προβλήματα. Πρέπει να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν Δήμο για τον οποίο θα είναι και θα είμαστε υπερήφανοι

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις