Με το “συμμετέχω” για την πόλη που αγαπάμε

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μαυραγάνης Γιάννης

Ονομάζομαι Γιάννης Μαυραγάνης, είμαι Ψυχικιώτης και έλκω την καταγωγή μου από την Κόρινθο. Είμαι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και ακολούθησα την ιδιωτική εκπαίδευση, διδάσκοντας στα μεγαλύτερα φροντιστήρια των Αθηνών όπως στον «Ηράκλειτο», στο «Μεθοδικό» ενώ υπήρξα και ο ίδιος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ιδιοκτήτης φροντιστηρίου.

Διετέλεσα διευθυντικό στέλεχος στα εκπαιδευτήρια της «Ελληνογερμανικής Αγωγής» για δεκαπέντε χρόνια και έχω συγγράψει σειρά βιβλίων σχετικά με τα Μαθηματικά.

Εξέδωσα επίσης το λαογραφικό πόνημα «Το χωριό θυμάται», το οποίο υπήρξε αποτέλεσμα περιέργειας, έρευνας μα πάνω από όλα της αγάπης μου για το Μάννα (Μάρκασι) Κορινθίας και κατάφερα -παρότι μαθηματικός-  να γράψω και να αποτυπώσω την ιστορικότητα της περιοχής, του τόπου που με γέννησε και με μεγάλωσε.

Σήμερα είμαι συνταξιούχος και αποφάσισα να προσφέρω τις γνώσεις και τον χρόνο μου στον τόπο που έζησα πολλά χρόνια και μεγάλωσα τα παιδιά μου: στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού τον οποίο και αγαπάω εξίσου με την γενέτειρά μου.

Γιατί «συμμετέχω», γιατί με τον Μπάμπη Μπονάτσο

Ο κύριος Μπονάτσος έχει ως στόχο την  υψηλή ποιότητα των δημοτικών υπηρεσιών και την ποιότητας ζωής για τους κατοίκους, θέματα που ταυτίζονται και με τις δικές μου επιδιώξεις. Είναι ένας άνθρωπος της δράσης και του αποτελέσματος, ανοιχτός σε προτάσεις, με μοναδικό κριτήριο τη βελτίωση της καθημερινότητας για τον Δήμο.

Πιστεύω ότι η ομάδα που έχει στρατευτεί με τη δημοτική παράταξη «Συμμετέχω», μέρος της οποίας αποτελώ πλέον και εγώ, έχει όρεξη, διάθεση αλλά και ικανότητες για να προσφέρει αποτελεσματικά στον τόπο μας – να κάνει τις τομές που είναι απαραίτητες, με τόλμη και αποφασιστικότητα, ώστε να αφήσουμε πίσω μας τη στασιμότητα και να κοιτάξουμε μπροστά.

Ζητώ, λοιπόν, την ψήφο σας για να μπορέσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και με Δήμαρχο τον Μπάμπη Μπονάτσο, σε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη που αγαπάμε.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις