«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ο κ. Γαλάνης: ίσως το μεγαλύτερο έργο της τετραετίας, η απραξία και, η αλλοίωση της φυσιογνωμίας της πόλης μας.

Αφού ο κ. Γαλάνης, δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αποτρέψει την παράνομη αδειοδότηση για την υπεραγορά στο Νέο Ψυχικό.

Αφού για επτά μήνες αρνείται προκλητικά να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρά τις επίμονες εκκλήσεις των πολιτών και σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

Όταν είδε ότι δεν μπορούσε να το εμποδίζει άλλο, κατόπιν εξαντλητικών πιέσεων της αντιπολίτευσης και αίτησής της για ειδική συνεδρίαση, την όρισε, ως επιτάσσει ο νόμος, επιτέλους την Τετάρτη 12 Ιουλίου, και τότε τι μηχανεύθηκε ο κ. Γαλάνης;

Φόρτωσε το Δημοτικό Συμβούλιο με δύο επιπλέον συνεδριάσεις, ενώ η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επιβεβαίωνε μέχρι και μια ώρα πριν ότι δεν θα γίνουν, για να τορπιλίσει τη συζήτηση!

Και τα κατάφερε…

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά έβγαλε δελτίο τύπου που καταγγέλλει την αντιπολίτευση ότι εμποδίζει την ομαλή λειτουργία του Δήμου!

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»!

Με τέτοιες προκλητικές μεθοδεύσεις και φθηνά κόλπα ο κ. Γαλάνης επιχειρεί να κρύψει το προφανές, ότι όχι μόνο δεν δίνει δεκάρα για την ομαλή λειτουργία του Δήμου, αλλά και ότι έχει κάνει κουρέλι τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Αλλά οι πολίτες του Νέου Ψυχικού, του Ψυχικού και της Φιλοθέης δεν τρώνε κουτόχορτο.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου θα βάλουν τέλος στις μηχανορραφίες του στέλνοντας τον κ. Γαλάνη στο σπίτι του.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις