Απινιδωτές στα σχολεία μας και στους αθλητικούς χώρους

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μεγάλη δωρεά από την εταιρία Παπαποστόλου

Επτά απινιδωτές, επτά οξύμετρα και επτά πιεσόμετρα προσέφερε η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, που επιχειρεί χρόνια τώρα στο Νέο Ψυχικό σε ιατρικά μηχανήματα και εξοπλισμό, στα δημόσια σχολεία και τα αθλητικά κέντρα του Δήμου μας.

Η εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη. Την εκδήλωση συντόνισε η κυρία Λία Αποστολάκη, συνεργάτης του Δημάρχου. Η προσφορά της εταιρείας εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνική ευθύνης.

Παρόντες ήταν  εκ μέρους του ΟΚΑΠΑ η Πρόεδρος κυρία Σοφία Βυθούλκα και ο Προϊστάμενος κύριος Συμεών Σκουτέρης, οι τρεις Διευθυντές των Λυκείων μας κ.κ. Διονύσιος Τσάγκλας,  Ελένη Μουρδουκούτα και Πέτρος Ματζάκος, ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Νέου Ψυχικού κύριος  Μιχάλης Κατσιμπάρδης, ο κύριος Ιωάννης Μισθολόγλου ως εκπρόσωπος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης» και ο κύριος Παναγόπουλος ως εκπρόσωπος της Α.Ε.Ψ. οι οποίοι και θα παραλάβουν από ένα σετ μόλις ολοκληρωθούν οι λογιστικές διαδικασίες.

Στην εκδήλωση αναφέρθηκαν επίσης και για την αναγκαιότητα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων χρήσης απινιδωτή που θα πρέπει να συντονιστούν από τους παραλήπτες του ιατρικού εξοπλισμού, την οποία «υποχρέωση» ανέλαβε ο κάθε φορέας ή σχολείο ξεχωριστά και με δική τους ευθύνη.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης ευχαρίστησε την εταιρεία Παπαποστόλου Ν.ΑΕ, τονίζοντας: «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την ευγενική χειρονομίας σας  προς τα δημόσια  σχολεία αλλά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, στο πλαίσιο της Kοινωvικής σας Eυθύνης, που φαίνεται πως αποτελεί και  κεντρικό άξονα της φιλοσοφίας της Παπαποστόλου Ν. ΑΕ  ως ενεργού  μέλους της τοπικής μας κοινωνίας, του Προαστίου μας».

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε με θερμά λόγια ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  της Παπαποστόλου Ν. ΑΕ κ. Σωτήρης Χριστογιάννης ο οποίος κατά την ομιλία του επεσήμανε: «Είμαστε υπερήφανοι για την σημερινή προσφορά η οποία βεβαίως θα συνεχιστεί με γνώμονα την εταιρική κοινωνική μας ευθύνη, στο άμεσο μέλλον όπου χρειάζονται απινιδωτές η άλλα μηχανήματα πρόληψης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Γαλάνη και το επιτελείο του που από την πρώτη στιγμή συνέβαλαν με αποτελεσματικό συντονισμό στην ολοκλήρωση αυτής της ενέργειας για το καλό των συμπολιτών μας».

Την μικρή αυτή εκδήλωση έκλεισε ο Γενικός Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. κύριος Θανάσης Παπαποστόλου κάνοντας μια σύντομη παρουσίαση των καινοτόμων προϊόντων και της προσήλωσής της εταιρείας που κλείνει 110 χρόνια στην υπηρεσία της υγείας.

Η δωρεά αυτή ανέρχεται περίπου στο ποσό των 9.000€ και να σημειώσουμε ότι ο μόνος φορέας που είχε απινιδωτές από τους προαναφερθέντες είναι ο ΟΚΑΠΑ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις