Αυτό δεν είναι αντίο, αλλά «ευχαριστώ»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

(Νικόλας Σπαρκς)

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Διανύουμε πλέον τους τελευταίους μήνες της θητείας των Δημοτικών Αρχών που εκλέχτηκαν το 2019 και ήδη πολλές δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας ανακοίνωσαν την απόφασή τους να διεκδικήσουν τη διοίκηση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Η  «Συμμαχία Πολιτών» δεν θα λάβει μέρος στην προσεχή εκλογική διαδικασία,  τιμώντας όμως την ιστορία της και την πολύχρονη και μοναδική προσφορά της στον Δήμο θα εξακολουθήσει πάντα με τον ίδιο ζήλο και την ίδια σοβαρότητα να υπηρετεί τα καθήκοντά της στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα όργανα του Δήμου  ως το τέλος της θητείας της που τοποθετείται χρονικά έως και τις 31/12/2023.

 

Αυτή η χρονική στιγμή αποτελεί κομβικό σημείο στην ως τώρα ενασχόλησή μου με τα κοινά από τη θέση του εκλεγμένου εκπροσώπου των συμπολιτών μας.

Αρχής γενομένης από το 1998 οπότε και είχα την ευτυχία  να με τιμήσουν με την ψήφο τους για πρώτη φορά οι δημότες του Δήμου Ψυχικού έως και σήμερα, υπηρέτησα με υψηλή αίσθηση καθήκοντος το συμφέρον του Δήμου Ψυχικού και των συμπολιτών μου ως μέλος της Δημοτικής Αρχής μέχρι το 2010 και στη συνέχεια από το 2011 έως και το 2019 ως Δήμαρχος του νέου μας Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Δυστυχώς, προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποσυρθώ προσωρινά από την διαδικασία εκλογής και να μη συμμετέχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Η απόφαση μου αυτή ήταν πολύ δύσκολη, καθώς το ενδιαφέρον μου για τα κοινά δεν έπαψε και δεν πρόκειται ποτέ να πάψει να είναι ισχυρό. Ήταν και επώδυνη γιατί η αγάπη μου για τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού ήταν και θα είναι αστείρευτη. Έπρεπε όμως να την πάρω.

Αυτό δε σημαίνει πως θα σταματήσω να παρακολουθώ τα τεκταινόμενα και να νοιάζομαι για το καλό του Δήμου και των συμπολιτών μου. Άλλωστε ποτέ δεν πίστευα πως η κατάκτηση ενός αξιώματος αποτελεί προϋπόθεση για να αγαπάμε και να υποστηρίζουμε το κοινό καλό.

Την ίδια άποψη είχαν και έχουν όλα τα μέλη της «Συμμαχίας Πολιτών», γι’ αυτό θα συνεχίσουν κι εκείνοι όλοι μαζί κι ο καθένας χωριστά να νοιάζεται και να υποστηρίζει τα συμφέροντα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και των κατοίκων του. Είμαι σίγουρος ότι οποία και αν είναι η επιλογή τους , οι συνδημότες μου θα τους τιμήσουν  γιατί είναι όλοι πραγματικά άξιοι.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους στη «Συμμαχία Πολιτών» αλλά και τα μέλη της παράταξης  που εργάστηκαν μαζί  και πλάι μου σαν οικογένεια  όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ τους εργαζόμενους του Δήμου για τη βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ το πλήθος των φορέων και εθελοντών που συνέβαλαν στην επίτευξη σημαντικών στόχων και δράσεων του Δήμου.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που πάνω από 25 χρόνια με εμπιστεύθηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να συμβάλω στην ευημερία της πόλης μας.

Ευχαριστώ την οικογένεια μου που στάθηκε τόσα χρόνια δίπλα μου και ένα μεγάλο συγγνώμη για τις ατέλειωτες ώρες που τους στέρησα.

Εύχομαι σε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις έναν καλό και τίμιο αγώνα και ελπίζω  ότι όποια από αυτές  βρεθεί στο τιμόνι του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού θα υπερασπιστεί με σθένος, ήθος, συνέπεια, αγάπη και πάνω απ’ όλα με σοβαρότητα τον τόπο που ζούμε και  τόσο πολύ αγαπάμε.

Παντελής Ξυριδάκης

τ. Δήμαρχος Φιλοθέης- Ψυχικού

Επικεφαλής Παράταξης «Συμμαχία Πολιτών»

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις