Η 9η Μαΐου είναι η Ημέρα της Ευρώπης

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Όπου γιορτάζουμε την ειρήνη και την ενότητα στην Ευρώπη

με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί την επέτειο της ιστορικής «Διακήρυξης Σουμάν», με την οποία ο Ρομπέρ Σουμάν διατύπωσε την πρότασή του για μια νέα μορφή πολιτικής συνεργασίας στην Ευρώπη, ικανή να κάνει τον πόλεμο μεταξύ των ευρωπαϊκών εθνών αδιανόητο. Η πρόταση του Ρομπέρ Σουμάν θεωρείται η απαρχή της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ημέρα λοιπόν της Ευρώπης και το μυαλό όλων μας συνδέει δικαίως αυτή τη μέρα γιορτής με  την ίδια την πορεία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο οραματιστής ηγέτης, ο οξυδερκής Σερραίος πολιτικός, ο ιδρυτής της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης μας, ο Εθνάρχης Κώστας Καραμανλής, βλέποντας μπροστά για την εποχή του με το ισχυρό πολιτικό ένστικτο που τον διέκρινε, μας άνοιξε τον δρόμο στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη των αξιών, της ασφάλειας, της συνεργασίας. Μέσω αντιδράσεων από το φάσμα της αριστεράς, προέταξε το εθνικό συμφέρον της Ελλάδας και της διασφάλισε το μόνο δρόμο που άξιζε η ιστορία της, τον ευρωπαϊκό.

 

με την Ντόρα Μπακογιάννη

 

Σήμερα, με σταθερά και ξεκάθαρα βήματα, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε καιρούς γεμάτους προκλήσεις, εν μέσω κρίσεων και ασύμμετρων πιέσεων, θωράκισε τη θέση και τη σχέση της Ελλάδας με τους εταίρους της.

Τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης στάθηκε στο σωστό πλευρό της ιστορίας με πυγμή και παρρησία και αποκατέστησε τη φήμη της χώρας μας και τη διεθνή της αξιοπιστία.

Αυτό η Ελλάδα το εισπράττει ήδη.

 

 

 

 

με την Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη

Από την αρχή της ενασχόλησης μου με τα κοινά και συγκεκριμένα με την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη μας, τόσο σε θέσεις εντός των κομματικών οργάνων όσο και από τη θέση της υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας  το 2019,  αλλά ακόμη και σήμερα που διεκδικώ τη δημαρχία του Δήμου Φιλοθέης -Ψυχικού, συντασσόμουν και συντάσσομαι δίπλα στο κόμμα μας, που διεκδίκησε, τόλμησε και πέτυχε τόσα πολλά για την Ελλάδα, για εμάς και τα παιδιά μας.

 

Ευρώπη δυνατή, σημαίνει Ελλάδα δυνατή.

Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, Δικηγόρος, Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

 

 

 

με τον Γιώργο Πατούλη
με τον Νικήτα Κακλαμάνη
με τον Κωστή Χατζηδάκη
με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη πρ. εκπρόσωπος τύπου Ν.Δ., βουλευτής Ν. Τομέα Β΄Αθηνών
με την Σάκη Κυπραίου διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού και την Ρίτα Μωραϊτάκη – Πικρού πρόεδρος ΕΚΑΠΤΥ
με τον Κώστα Δέρβο πρ. Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ, και Πρόεδρος Ιδρύματος Νεολαίας και Δία Βίου Μάθησης
με τον Γιώργο Κουμουτσάκο
με τον Αντώνη Σγαρδέλη, π. Διευθυντή της Ν.Δ., υποψήφιο στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας
Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις