Βιβλιοπαρουσίαση

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Ο παππούς μου ο γίγαντας»

Το βιβλιοπωλείο Χαρτόπολις (Δ.Βασιλείου 1, Νέο Ψυχικό), η Ελένη Νικολέλη και οι  εκδόσεις «Υδροπλάνο» σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Δέσποινας Μπογδάνη-Σουγιούλ, με τίτλο «Ο παππούς μου ο γίγαντας», το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρες από 12:00 μέχρι 14:00.

Ένα βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους με μεγάλη ιστορία απλωμένη στις σελίδες του αφού μπορεί αμέσως κανείς να καταλάβει ότι είναι ένα παραμύθι αφιερωμένο στον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ο μικρός Μίκης το σκάει από το σπίτι του νυχτιάτικα αναζητώντας το δέντρο που φύτεψε με τα ίδια του τα χέρια ο παππούς του ο γίγαντας. Το δέντρο που κάτω από τον ίσκιο του ο παππούς του έγραψε τα πρώτα του τραγούδια, το δέντρο που…………

Η Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ γεννήθηκε στην Αθήνα, σε ένα σπίτι που το γέμιζε η μουσική και οι μουσικοί.  Παππούς της ήταν ο συνθέτης Μιχάλης Σουγιούλ και, παίρνοντας τη σκυτάλη από εκείνον, οι περισσότεροι από την οικογένειά της έγιναν μουσικοί. Σπούδασε παιδαγωγικά και από το 1992 συνδυάζει τη μουσική με την επιστήμη, διδάσκοντας στο δημοτικό σχολείο του Κολλεγίου Αθηνών Μουσική Αγωγή. Εδώ και χρόνια, σκαρφίζεται ιστορίες για παιδιά που κι αυτές –με κάποιον τρόπο– συνδέονται με τη μουσική.

Η συγγραφέας θα σας περιμένει να γνωριστείτε από κοντά, να συζητήσει με τους αναγνώστες τους και να υπογράψει το βιβλίο της.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις