«Μήνυμα αγάπης» για την «ΕΣΤΙΑ»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, αγώνας για τη Μικρά Ασία»

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Αθηνών «ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ» σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ «ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, αγώνας για τη Μικρά Ασία», την  Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, στις 18:00, στο  Θέατρο της  Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλίνων.

Πρόκειται για την προβολή ενός καινούριου ντοκιμαντέρ, διάρκειας 85 λεπτών, που περιλαμβάνει ιστορικά ντοκουμέντα, σπάνιο φωτογραφικό υλικό εποχής και παρεμβάσεις ιστορικών, που προβλήθηκε μόλις δυο μήνες πριν στο Μέγαρο Μουσικής και άφησε έκπληκτο τον κόσμο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και έχει φιλανθρωπικό σκοπό, την στήριξη και  ενίσχυση των τεσσάρων Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της ΕΣΤΙΑΣ.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν: η Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ Αθηνών κ. Ελένη Κουρή-Δάβου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού κ. Νίκος Κούκης και ο Δήμαρχος Φιλοθέης–Ψυχικού κ. Δημήτριος Γαλάνης.

Θα ακολουθήσει δεξίωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις