Εμπλουτίστηκε το σύστημα βυθιζόμενων κάδων

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δύο νέοι υπόγειοι κάδοι στο Ψυχικό και δύο στην Φιλοθέη

Με τέσσερις υπόγειους βυθιζόμενους κάδους εμπλουτίστηκε το σύστημα υπογειοποίησης στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού συμβάλλοντας αφενός στην αισθητική αναβάθμιση αφετέρου στην απόδοση στους πολίτες περισσότερου ελεύθερου χώρου. Οι κάδοι εξυπηρετούν σύμμικτα απορρίμματα. Οι τέσσερις καινούριοι κάδοι τοποθετήθηκαν ανά δύο στο Ψυχικό στην συμβολή των οδών Καλπακίου και Μελετοπούλου. Ένα σημείο που εξυπηρετεί εκτός των κατοίκων και την Υπηρεσία Καθαριότητας γιατί η Μελετοπούλου είναι αδιέξοδος δρόμος και υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με την είσοδο και έξοδο των απορριμματοφόρων.

Το δεύτερο σημείο είναι στην Φιλοθέη στην άκρη του Άλσους που βρίσκεται απέναντι από την παιδική χαρά Μακεδονίας, τοποθέτηση που έγινε με ιδιαίτερη προσοχή για να μην θιχτεί η βλάστηση.

Ο κύριος Ζερβός ανέλυσε στο συμβούλιο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σχετικά με την τοποθέτησή τους. Συγκεκριμένα είπε «η τοποθέτησή τους θα συνέβαλε αρκετά στην καλαισθησία των κοινοτήτων μας αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο να βρούμε τα κατάλληλα σημεία. Για να βρούμε αυτά τα δύο μόλις σημεία, ψάξαμε και δοκιμάσαμε πολλές περιπτώσεις οδών αλλά δυστυχώς παντού «χτυπήσαμε σε υπόγεια δίκτυα. Οι συγκεκριμένες θέσεις δεν ήταν η πρώτη μας επιλογή. Θα θέλαμε να τους τοποθετήσουμε κοντά σε αγορές και καταστήματα με πρώτη επιλογή την 25η Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό που δεν διαθέτει ούτε έναν υπόγειο κάδο αλλά όλα τα σημεία απορρίφθηκαν λόγω των δικτύων που προανέφερα. Σκεφτείτε ότι επιπλέον υπάρχει και ο περιορισμός των πεζοδρομίων που οφείλουμε να αφήνουμε χώρο αρκετό για πεζούς και αμαξίδια».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις