60 χρόνια «Ποσειδώνας»!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πίτα και γενέθλια για τον Ποσειδώνα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε και παράλληλα γιόρτασε  τα 60 χρόνια παρουσίας του στον Αθλητισμό του Νέου Ψυχικού η ομάδα μπάσκετ του «Ποσειδώνα» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αθλητικού Κέντρου με συμμετοχή των αθλούμενων από τα μπασκετικά και τα κολυμβητικά τμήματα του Συλλόγου και των οικογενειών τους. Η αίθουσα κατάμεστη με το παρών να δίνουν επίσης οι κ.κ. Ζωή Ράπτη Υφυπουργός Ψυχικής Υγείας, Δημήτρης Γαλάνης Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, ο π. Δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Φωτιάδης και Γιώργος Παπαχρόνης, η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Σοφία Βυθούλκα και πολλοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου και της Υφυπουργού και ακολούθησαν τέσσερις βραβεύσεις που αφορούσαν στους αθλητές του Συλλόγου που πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Βραβεύτηκαν οι Πλαστάρας Βαγγέλης –  Οικονομικές Επιστήμες ΕΚΠΑ, Καραχάλιος Πάρις – Οικονομικές Επιστήμες ΕΚΠΑ, Φεϊζίδης Θέμης – Πολιτικές Επιστήμες και δημόσιας διοίκησης ΕΚΠΑ και Κοτοπούλης Σπύρος – Πληροφορική Χαροκόπειο.

 

Επίσης βραβεύτηκε η περυσινή ανδρική ομάδα που πέτυχε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή του Προέδρου κυρίου Λαμπαδιάρη για Καλή Χρονιά με Υγεία, Χαμόγελα, και πολύ Μπάσκετ!

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις