Τρικούβερτο γλέντι στην πίτα του ΜΕΟ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Με καλή διάθεση, μουσική και καλό κρασί

Σε ένα μεγάλο γλέντι εξελίχθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του ΜΕΟ (Μορφωτικός Εξωραϊστιικός Όμιλος Νέου Ψυχικού) που πραγματοποιήθηκε στο Centro, το καφέ του Αθλητικού  Κέντρου, την Κυριακή το μεσημέρι στις 15 Ιανουαρίου.

Εκατόν είκοσι μέλη και φίλοι του Ομίλου συναντήθηκαν έφαγαν και γλέντησαν με την ψυχή τους!

Η Σοφία Μαστρογιωργάκη με τα μέλη του Συμβουλίου είχαν οργανώσει τα πάντα άψογα. Οι μεζέδες της Βάσως, ιδιοκτήτριας του καφέ και η μουσική από τον Γιώργο Κουτεντάκη και την ορχήστρα του δημιούργησαν την επιτυχία.

Την όμορφη συγκέντρωση άνοιξε ο Πρόεδρος του ΜΕΟ κύριος Μπάμπης Μπονάτσος με μία σύντομη ομιλία αναφερόμενος στις δράσεις του Ομίλου και κάλεσε τον Δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα για τον Όμιλο και τα μέλη του.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Νίκη Κεραμέως και η κυρία Βίκυ Λοϊζου Γραμματέας του Υπ. Εξωτερικών και μέλος του ΜΕΟ. Παρόντες επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ζέππου Ελένη, Μελισσουργού Μίνα και Φωτιάδης Δημήτρης, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κ. Μαρία-Χριστίνα Παλαιολόγου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κατερίνα Αλεξοπούλου, Άρης Νάκας και Γιάννης Δελακουρίδης, η υποψήφια Δήμαρχος κ. Φαίνη Χατζηαθανασιάδου με μέλη της Παράταξής της, η υποψήφια Δήμαρχος των Ενεργών Πολιτών κ. Μαρία Αποστολάκη με την οικογένειά της και μέλη της παράταξης, η Πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος της Παναθηναϊκής κ. Κική Χαρμαλιά, ο Αντιπρόεδρος του Ποσειδώνα κ. Δημήτρης Βουβάκης. Από τα τοπικά ΜΜΕ ο εκδότης του «Θορύβου» Γιάννης Παπαγεωργίου και Αντιπρόεδρος του Ομίλου, η κυρία Χριστίνα Μπραβάκου ιδιοκτήτης της σελίδας ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ –ΦΙΛΟΘΕΗ – ΨΥΧΙΚΟ στο facebook και φυσικά και τα τοπικά νέα!

Η καλή διάθεση, η μουσική και το καλό κρασί φαίνεται ότι αποτέλεσαν τους τρεις βασικούς παράγοντες για να βγει νικητής της ημέρας το χαμόγελο και η φιλία.

Τα δύο φλουριά κέρδισαν οι Τάσος Καλαντζής, ο οποίος πέρασε απλά μια βόλτα να χαιρετίσει και πήρε όρθιος ένα κομμάτι πίτας και το δεύτερο δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Από την Διοίκηση και την κεντρική πίτα η τυχερή του ΜΕΟ είναι η Μαριλένα Μανιατοπούλου, μέλος του Ομίλου.

Οι δύο, προς το παρόν, τυχεροί κέρδισαν κοσμήματα από τοπικά καταστήματα.

Ξεχάστηκαν οι παραταξιακές αντιπαλότητες, η αντιπολίτευση,  ακόμα και οι κατηγορίες του ενός για τον άλλον σε πηγαδάκια και διαδίκτυο. Κάθισαν όλοι με όλους, χαλάρωσαν, γέλασαν και φίλιωσαν.  Η εκδήλωση τελείωσε με τους εναπομείναντες νεοδημοκράτες να κάνουν καντάδα στον Δημήτρη Φωτιάδη με τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ.

Καλή Χρονιά και πάντα τέτοια!

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις