Ένας χειμώνας γεμάτος Ιστορία

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Διαλέξεις ιστορίας από τον καθηγητή Γιάννη Αντωνόπουλο

Η επόμενη ιστορική διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Αγ. Σοφίας 1, Νέο Ψυχικό).

Το θέμα αφορά το τέλος της Μικρασιατικής Καταστροφής με την γνωστή δίκη των έξι και προχωράμε στην Εποχή του Μεσοπολέμου συζητώντας για την κοινωνική και πολιτική ζωή της Χώρας μας.

Η ιστορική διάλεξη θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00.

Όσοι δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε μπορείτε να τα παρακολουθήσετε τις επόμενες ημέρες διαδικτυακά. Συγκεκριμένα, θα προβάλλονται στο forum του ΟΚΑΠΑ, στην ενότητα Πολιτιστικές Δραστηριότητες και στο κανάλι του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού στο Youtube.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων Ιστορίας υλοποιείται στον Δήμο μας εδώ και τέσσερα χρόνια από τον ιδιαίτερα χαρισματικό Ιστορικό Γιάννη Αντωνόπουλο και είναι πια πρώτο στις προτιμήσεις των συμπολιτών μας, με πάνω από 1200 προβολές των διαλέξεών του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και υπεύθυνες του Προγράμματος είναι οι κυρίες Σοφία Βυθούλκα, Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ και η Δημοτική Σύμβουλος Έλση Δημουλά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις