Τμήμα HJ – 40 Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο    Τ  Υ  Π  Ο  Υ

Επιστημονική Εσπερίδα της AHEPA Ψυχικού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) για την «Γεωπολιτική συγκυρία στην Ανατολική Μεσόγειο: ανταγωνισμοί και απειλές»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική εσπερίδα με θέμα: «Γεωπολιτική συγκυρία στην Ανατολική Μεσόγειο: ανταγωνισμοί και απειλές»,  που διοργάνωσε το Τμήμα AHEPA HJ – 40 Ψυχικού, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) το απόγευμα της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2022 στο κατάμεστο από κόσμο “Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο” του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Στην Εσπερίδα μίλησαν: o Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας & Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννης Μάζης, ο Καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ. Κωνσταντίνος Γρίβας και ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Λάμπρος Τζούμης. Την εκδήλωση συντόνισε ο στρατιωτικός – διπλωματικός συντάκτης του ΑΝΤ1 και πολεμικός ανταποκριτής κ. Χρήστος Μαζανίτης.

 Μετά το πέρας των εισηγήσεων ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) Αντισμήναρχος κ. Δημήτριος Ρώτας, απένειμε τιμητικές πλακέτες στους ομιλητές. Ακολούθως ο Πρόεδρος της AHEPA Ψυχικού κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, επέδωσε αναμνηστικά δώρα στους ομιλητές και παρέδωσε στον κ. Ρώτα, το συμβολικό ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ, ως δωρεά για την ενίσχυση του έργου της Ομοσπονδίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη: του ΟΚΑΠΑ του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και της εφημερίδας «ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ» Νέας Υόρκης.

Με εκτίμηση

Για την AHEPA Ψυχικού                                   Για την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Δ. Ριζόπουλος                               Δημήτριος Ρώτας

                                                                                     Αντισμήναρχος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις