“ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΑΓΑΠΗΣ”

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ενίσχυση του φιλόπτωχου Ταμείου της Αγίας Σοφίας

Η ομάδα του facebook  “Νέο Ψυχικό- Φιλοθέη- Ψυχικό” τα τελευταία τρία χρόνια, και πιο συγκεκριμένα την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να συνεισφέρει με τη βοήθεια των μελών της στην ενίσχυση του φιλόπτωχου Ταμείου της Αγίας Σοφίας, ώστε να συνεχίσει να ετοιμάζει καθημερινά γεύματα για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Η δράση έχει ως εξής: όποιος θέλει μπορεί από σήμερα μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου, να προετοιμάσει στο σπίτι του ένα «κουτί αγάπης» με συγκεκριμένα είδη. Κάθε «κουτί αγάπης» μπορεί να περιέχει, τρόφιμα (π.χ. μακαρόνια, κριθαράκι, ρύζι, χυλοπίτες, όσπρια, ελαιόλαδο, φρυγανιές, μπισκότα, σοκολάτες, γάλα εβαπορέ, χυμούς, νερά, ζάχαρη, καφέ) και διάφορα άλλα είδη υγιεινής όπως, σφουγγαράκια κουζίνας, πανάκια, απορρυπαντικό πιάτων, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες. Εναλλακτικά μπορεί αντί για κουτί να είναι μία απλή σακούλα από το super market.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2022 και από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα, στην πλατεία Χρυσοχόου στο Νέο Ψυχικό (οδός Δημητρίου Βασιλείου, δύο βήματα από τον Φάρο) κάτω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου μας, μια ομάδα εθελοντών θα παραλαμβάνει αυτά τα «κουτιά αγάπης». Σε περίπτωση βροχής τα κουτιά θα παραληφθούν στο περιστύλιο του ναού της Αγίας Σοφίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις