«Καθαρή Εβδομάδα» για τους ανθρώπους που κρατούν το Προάστιό μας καθαρό!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Συμμετοχή του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Φαίνεται να γίνεται θεσμός πια η «Καθαρή Εβδομάδα» που ξεκίνησε η  Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) για να τιμήσει τους «Ήρωες της Καθαριότητας» όπως χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των Δήμων. Δίπλα στην ΚΕΔΕ πολλοί Δήμοι σε όλη την Επικράτεια βρίσκουν τον δικό τους τρόπο να πουν ένα ευχαριστώ στους εργαζόμενους μέσα από την καμπάνια αφύπνισης «Καθαρή Εβδομάδα».

Ο Δήμος μας συμμετέχει για πρώτη φορά φωτίζοντας από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου το γλυπτό “Συνάντηση” του Μιχάλη Κατζουράκη στην Πλατεία Δάφνης στο Ψυχικό, με κίτρινο χρώμα.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης με αφορμή την συμμετοχή μας στην «Καθαρή Εβδομάδα» τόνισε: «αρχικά πρόκειται για μια συμβολική τιμητική κίνηση για να τιμήσουμε και να αναγνωρίσουμε την συμβολή των δικών μας εργαζομένων στην καθαριότητα, στο Περιβάλλον μα πάνω από όλα στην υγεία μας. Φωτίζοντας κίτρινα τα γλυπτά στις πόλεις μας, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό μας σε όσους φορούν τα «κίτρινα γιλέκα».

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας συμπράττει με την Kärcher Greece γιά την εκστρατεία αναγνώρισης της συνεισφοράς των ανθρώπων της καθαριότητας και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το τεράστιο έργο που επιτελούν και αποτελούν αξία προτεραιότητας.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε, στο κέντρο του Πειραιά, στο Δημοτικό Θέατρο, όπου φωταγωγήθηκε  η πρώτη κίτρινη καρδιά της καμπάνιας, σήμα κατατεθέν της δράσης, .

Πρεσβευτής της πρωτοβουλίας για δεύτερη χρονιά είναι ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης, και δηλώνοντας το δικό του δυναμικό παρών θα καλέσει τους ακολούθους του να πουν το δικό τους «Ευχαριστώ» συμβολικά μέσα από το site της πρωτοβουλίας katharievdomada.gr πατώντας στη μεγάλη κίτρινη καρδιά!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις