Χριστουγεννιάτικα παζάρια

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο bazzar

«Παναθηναϊκή»

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, από τις 11:00 έως τις 18:00,  θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνεται από το Παράρτημα Νέου Ψυχικού της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», στο Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Νέου Ψυχικού (Αγίας Σοφίας 1 και Ολυμπιονικών).

Το παζάρι έχει φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα θα διατεθούν, όπως πάντα, για την ενίσχυση του έργου του Κέντρου Φροντίδας ατόμων με νοητική στέρηση «ΕΣΤΙΑ», που εδρεύει στον Δήμο μας. Οι κυρίες της Παναθηναϊκής σας καλούν να επιλέξετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας ανάμεσα σε λιχουδιές, ρούχα, στολίδια, βιβλία κ.ά.

«ΔΗΜ.Τ.Ο.»

 

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού διοργανώνει και σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο bazaar της, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

 

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης, Ξάνθου και Παπαφλέσσα 18, στο Νέο Ψυχικό και ώρες από 10:00 έως 17:00.

 

 

Έκθεση τέχνης και χειροτεχνίας

 

Τρία κορίτσια η Μαρία, η Γεωργία και η Ιωάννα σας προσκαλούν να επισκεφτείτε τον φιλόξενο χώρο του ΜΕΟ (25ης Μαρτίου 19, Νέο Ψυχικό), την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρες από 11:00 έως και 20:30, να απολαύσετε τις χειροποίητες δημιουργίες τους και να κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, σε πολύ καλές τιμές.

 

 

 

 

 

 

Και σε 2 εβδομάδες…

 «ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ»

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ σε συνεργασία με το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης και την Κοινότητα των παιδιών, της δομής του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, σας προσκαλούν να επισκεφτείτε το χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνουν την Παρασκευή 16 (10:00 – 21:00) και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου (10:00 με 15:00), στο ιστορικό κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής, εντός της στοάς Κοραή (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο).

Οι δημιουργικές ομάδες του προγράμματος αλλά και του συλλόγου, τα παιδιά της κοινότητας, τα αδέλφια, οι σύζυγοι,  έχουν κατασκευάσει και σας προτείνουν ένα πλήθος χειροποίητων δημιουργιών, όπως  στολίδια, δώρα, γλυκά, κεραμικά σε πολύ χαμηλές τιμές. Τα έσοδα διατίθενται, όπως πάντα, για τις ανάγκες των κοινοτήτων και την στήριξη του αγώνα κατά των ναρκωτικών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις