Εκδήλωση – Αφιέρωση στην Λέλα Καραγιάννη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 19:00

 Ο Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού με το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Νέου Ψυχικού με τον Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου μας προσκαλούν στο Αφιέρωμα για τη θρυλική ηρωίδα της Αντίστασης, Λέλα Καραγιάννη, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου (Αγ. Σοφίας 40, Νέο Ψυχικό).

Τα βιβλία του γιου της Ηρωίδας, Βύρωνος, και της εγγονής της, Λέλας στάθηκαν η αφορμή για να έρθει το Σχολείο σε επαφή με τη Λέλα Καραγιάννη τη νεότερη και να την προσκαλέσουν να παρευρεθεί σε εκδήλωση – αφιέρωμα στη μεγάλη Ηρωίδα. Η ίδια η εγγονή δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τη σπουδαία πρωτοβουλία πού ανέλαβε το Λύκειο Νέου Ψυχικού και από την πρώτη στιγμή δεσμεύθηκε με μεγάλη χαρά να παραστεί στο αφιέρωμα στη Λέλα Καραγιάννη.

Στη διοργάνωση της εκδήλωσης  συμμετέχουν ενεργά μαθητές όλων των τάξεων αλλά και απόφοιτοι του Σχολείου. Εμπλέκονται στην αφήγηση, στη χορωδία, στη δραματοποίηση, στη φιλοτέχνηση ζωγραφικών πινάκων και στην τεχνική υποστήριξη. Παράλληλα αποσπάσματα από τα βιβλία για τη ζωή και το έργο της Λέλας Καραγιάννη διαβάζονται με τα παιδιά στην τάξη και παρακολουθούν σχετικά ντοκιμαντερ.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις