Φθινοπωρινές αποδράσεις στην Πελοπόννησο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Με την Δημιουργική Ωριμότητα Ψυχικού

Η Δημιουργική Ωριμότητα του Ψυχικού μας καλεί να εκδράμουμε με προορισμό τα μαγευτικά Καλάβρυτα!

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022.

Η διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο «Filoxenia Hotel & Spa» στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, γνωστό για την υπέροχη θέα του στο βουνό Μαίναλο ενώ οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Μέγα Σπήλαιο, το Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας και να χαρούν τη βόλτα στο βουνό με τον οδοντωτό!

Οι μεταφορές, η διαμονή με πρωινό, τα εισιτήρια για τις τοπικές εκδρομές, είναι στα 110€ για μονόκλινο δωμάτιο και στα 90€ για το δίκλινο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Παυλίνα Πανταζή, στο 2106822217.

 

Με τον Μ.Ε.Ο.

Επόμενη απόδραση, ακριβώς ένα μήνα αργότερα, προτείνεται από τον Μ.ΕΟ. (Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος) Νέου Ψυχικού, στην Γη του Θεού Πάνα.

Ο  Όμιλος προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του σε μία διήμερη εξόρμηση στην Ορεινή Αρκαδία, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τα χωριά που είναι παραδομένα στην αγκαλιά του βουνού Μαίναλου, θα επισκεφτούν τα: Βαλτεσίνικο, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Σπήλαιο Κάψιας, Λεβίδι καθώς και το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, θα απολαύσουν τη φυσική ζωή και τη ζεστή φιλοξενία του τόπου.

Η διαμονή έχει προγραμματιστεί να γίνει στο «κρεμαστό χωριό», στα Λαγκάδια, στο 4 αστέρων ξενοδοχείο Maniatis Resort και στην οποία περιλαμβάνεται πρωινό και ένα γεύμα (δείπνο).

Η εκδρομή θα στοιχίσει 85€ κατ’ άτομο, για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο και η τιμή περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω.

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο του Ομίλου: απογευματινές ώρες 2106714603 ή πρωινές ώρες στο 6972266417.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις