Το “Δείπνο με φίλους” σε νέα ημερομηνία

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Θεατρική κωμωδία

Ένα εξαιρετικό, σύγχρονο έργο, μια σπαρταριστή κωμωδία είναι το «Δείπνο με φίλους» του Ντόναλντ Μάργκιουλις, με πρωταγωνιστές τους Σταύρο Νικολαΐδη, Ιωάννα Πηλιχού, Φιλίτσα Καλογεράκου και Μάνο Αντωνίου που είχε προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου στο σινέ Φιλοθέη.

Η θεατρική παράσταση τελικά αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Λύκειο Νέου Ψυχικού  με ελεύθερη είσοδο.

Ο Ντόναλντ Μάργκιουλις, στο «Δείπνο με φίλους» καταγράφει με έναν ευφυή τρόπο τις ανθρώπινες σχέσεις. Μιλάει για την εμπιστοσύνη, την προδοσία, τη φθορά που φέρνει ο χρόνος στον γάμο, τον έρωτα, τη φιλία.

Όποιος έχει εμπλακεί στην περιπέτεια της φιλίας, όποιος έχει προδοθεί και απογοητευτεί, θα βρεθεί στο ίδιο τραπέζι για δείπνο με τους τέσσερις ήρωες. Για τους παντρεμένους, αλλά και γι΄ αυτούς που έχουν περάσει την τραυματική εμπειρία του διαζυγίου, το «Δείπνο με Φίλους» έχει να πει πολλά περισσότερα και σοβαρότερα πράγματα κάτω από τις πραγματικά αστείες ατάκες του.

Το έργο βραβεύτηκε το 2000 ως η καλύτερη θεατρική κωμωδία σχέσεων με το βραβείο Πούλιτζερ.

Την οργάνωση πραγματοποιεί ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού, η χορηγία είναι της Περιφέρειας Αττικής και η παραγωγή της Palco Commedia.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις