ΑΕΨ – Νέα εποχή

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μέλη και φίλοι της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού

Με αυτήν την επιστολή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους καθώς και όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια της ΑΕΨ η οποία λειτουργεί με αξίες, αρχές και ασφάλεια, επιδιώκοντας πάνω απ’ όλα χαρούμενους αθλούμενους.

Την χρονιά που πέρασε, παρά τους περιορισμούς λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, προσπαθήσαμε να επανεντάξουμε αθλητές και αθλούμενους σε μια νέα κανονικότητα και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά, δίνοντάς μας κουράγιο για να συνεχίσουμε.

Το σπουδαίο γεγονός που επισφραγίζει την επιτυχία της φετινής αθλητικής σεζόν, είναι η άνοδος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στη Basket league, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα μετά από αρκετά χρόνια επίμονης και σκληρής προσπάθειας.

Προϋπόθεση για το δύσκολο ταξίδι που ξεκινά είναι η κάλυψη των οικονομικών απαιτήσεων. Για την επίτευξη του στόχου, όποιος το επιθυμεί μπορεί να συμβάλει ως εξής:

  1. Με κατάθεση στον λογαριασμό που διατηρεί η ΑΕΨ στην Τράπεζα Πειραιώς με τα εξής στοιχεία: ΙΒΑΝ GR 0172 0320 0050 3209 2366 151 συμπληρώνοντας στο πεδίο Αιτιολογία καταθέτη: 2022
  2. Επικοινωνώντας με την Γραμματεία της ΑΕΨ τηλ. 210 674 3911 ή με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΨ.

Ευχαριστούμε για την έμπρακτη υποστήριξη της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού.

Ο Πρόεδρος  

Κρίτος Νεόφυτος

 Τα Μέλη

Καρέλλας Παναγής, Αντιπρόεδρος

Μπούρας Θεόδωρος

Λάβδα Νέλλη

Γιαννόπουλος Μαρίνος

Δρούγκας Ιάκωβος, Έφορος

Νεστορίδη Έφη, Γραμματέας

Ανδριώτης Γιάννης, Ταμίας

Μαζαράκης Γερ.-Αλέξανδρος

Μουχλή Βελίσσα

Παλτζόγλου Εβελίνα                                                                                                  

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις