Στηρίζουμε το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πάμε Σινεμά

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και το  Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε κινηματογραφική προβολή στον κινηματογράφο Cine Φιλοθέη, στην πλατεία Δροσοπούλου, την Τρίτη 28 Ιουνίου και ώρα 21.00.

Η ταινία που θα προβληθεί έχει τίτλο: «Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους». Πρόκειται για μια γαλλική δραματική ταινία του σκηνοθέτη Εμμανυέλ Καρρέρ, στην οποία τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Ζυλιέτ Μπινός.

Λίγα λόγια για την ταινία: η Μαριάν είναι μία  πολύ γνωστή αρθρογράφος που μετακομίζει στη Βόρεια Γαλλία προκειμένου να κάνει μία έρευνα για το νέο της βιβλίο με θέμα την εργασιακή ανασφάλεια. Χωρίς να αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα, προσλαμβάνεται σαν καθαρίστρια  μαζί με μια ομάδα γυναικών. Σε αυτόν τον καινούριο ρόλο βιώνει από πρώτο χέρι την  οικονομική αστάθεια και την  κοινωνική «αορατότητα». Ταυτόχρονα όμως ανακαλύπτει την αλληλοβοήθεια, την αλληλεγγύη και τους ισχυρούς δεσμούς που δένουν αυτές τις εργαζόμενες γυναίκες που δουλεύουν στο παρασκήνιο.

Τα έσοδα από την προβολή της ταινίας θα διατεθούν για την πραγματοποίηση μαστογραφιών και pap-test.

Για την προπώληση των εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πρόεδρο του Παραρτήματος, κυρία Νατάσσα Αγγελάκη στο τηλέφωνο: 6937475107.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις