Λογοτεχνία: “Η Αλήθεια μου”

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Της Ίριδας Αικατερίνης Καμπέρογλου

Η ενηλικίωση στα χρόνια της πανδημίας

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέφαλος το βιβλίο «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ – Ένα ημερολόγιο σε καιρό πανδημίας» της Ίριδας Αικατερίνης Καμπέρογλου.

Πρόκειται για μία συλλογή ποιημάτων και δοκιμίων με την οποία η νεαρή συγγραφέας και συντοπίτισσά μας, που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τις κορυφαίες ακαδημαϊκές επιδόσεις και τις διεθνείς διακρίσεις που έχει αποσπάσει ως δευτεροετής φοιτήτρια της Νομικής, έρχεται να μας αποκαλύψει μία ακόμα πτυχή της πολυδιάστατης δημιουργικής της προσωπικότητας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«Η αλήθεια μου» είναι μια συλλογή ποιημάτων και δοκιμίων, τα οποία παρουσιάζονται με χρονολογική σειρά στη λογική ενός δημιουργικού ημερολογίου, που δημιουργήθηκε μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού. Κάθε επιμέρους έργο αναφέρεται σε συναισθήματα, σκέψεις και προβληματισμούς που γεννιούνται κατά την εξέλιξη της πανδημίας και όλα μαζί αποτελούν ένα ταξίδι στον μπερδεμένο συναισθηματικό κόσμο ενός νέου κοριτσιού που ενηλικιώνεται στην εποχή του κορωνοϊού, ακροβατώντας ανάμεσα στα όνειρα και τις απογοητεύσεις, τον φόβο και την αγάπη για τη ζωή, τη νοσταλγία για το «πριν» και την ελπίδα για το «μετά».

Όσο περνούν οι μήνες, τα συναισθήματα ωριμάζουν και μέσα από τις δυσκολίες χτίζεται σταδιακά η ψυχική ανθεκτικότητα και η αισιοδοξία για ό,τι πρόκειται να φέρει η αυριανή μέρα.

Επί του πιεστηρίου: Στις 5 Ιουλίου και στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου της Ίριδας στο ΜΕΟ (Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος Νέου Ψυχικού) 25ης Μαρτίου 19.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις