Δωρεάν Pap Tests

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Παρασκευή 1 Ιουλίου

Το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, δεν ξεχνάει τις αρχές που διέπουν την ΕΑΕ, όπως είναι η προσφορά στον άνθρωπο  και επιβραβεύει όσους το ενισχύουν. Έτσι, όπως ήδη είχε ανακοινώσει στο κάλεσμα που έκανε στα μέσα Μαΐου σε γνωστό μεζεδοπωλείο του Νέου Ψυχικού, προχωράει στην πραγματοποίηση δωρεάν pap tests για τις κυρίες του Δήμου μας.

Με το σύνθημα «Η Πρόληψη Σώζει Ζωές» και σε συνεργασία με τον ΟΚΑΠΑ, η δράση για την πραγματοποίηση των δωρεάν pap tests έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 1 Ιουλίου και ώρες από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στα Δημοτικά Ιατρεία του Νέου Ψυχικού (Τερτσέτη 51), που έχουν παραχωρηθεί από τον ΟΚΑΠΑ στην ΕΑΕ γι’ αυτόν τον πολύ σημαντικό σκοπό.

Η όλη διαδικασία (μαία, κυτταρολόγος, υπέρηχος)  θα γίνει υπό την επίβλεψη του Ιατρού Γυναικολόγου κυρίου Θωμά Γκίκα, ο οποίος είναι και  μέλος του Δ.Σ. του Παραρτήματος.

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6937475107 της Προέδρου του Παραρτήματος, κυρίας Νατάσσας  Αγγελάκη, διότι  θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις